Νίκη του Μεγαρικού επί της Ζωφριάς με 4 – 0

Την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου ο Μεγαρικός ήρθε αντιμέτωπος με τον Δ.Α.Ο. Ζωφριάς στο πρώτο παιχνίδι της Α’ φάσης του κυπέλλου ΕΠΣΔΑ. Ο Μεγαρικός αν και ομάδα της Β’ κατηγορίας αναδείχθηκε νικητής επί της Ζωφριάς, ομάδα της Α κατηγορίας, με τελικό σκορ 4-0. Το πρώτο ημίχρονο έληξε με σκορ 3-0 με γκολ των Σακόβ, Λιακόπουλου και Πετρόπουλου ενώ στο δεύτερο ημίχρονο ο Στεφανίδης διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Δείτε το δελτίο τύπου της ομάδας:

Μετά από ένα πολύ όμορφο παιχνίδι, τη νίκη πήρε ο Μεγαρικός στο πρώτο επίσημο παιχνίδι για το κύπελλο με αντίπαλο την ομάδα της Α’ ΕΠΣΔΑ της Ζωφριάς. Οι παίχτες του Γ. Χατζή παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο κατάφεραν να προηγηθούν 3-0 στο πρώτο ημίχρονο και βάζοντας 1 ακόμα γκολ στο 2ο ημίχρονο ανέβασαν το δείκτη του σκορ στο τελικό 4-0. Να σημειώσουμε πως η ομάδα μας είχε και 2 δοκάρια με τους  Κουφή (61’) και Στεφανίδη (82’). Στην βασική σύνθεση συμμετείχε και ο μικρός της ακαδημίας, 15χρονος Παναγιώτης Λιακόπουλος. 

Τα γκολ πέτυχαν οι Ν. Σακόβ (1), Π. Λιακόπουλος (1) , Μ. Πετρόπουλος (1) και Α. Στεφανίδης (1).

 

ΜΕΓΑΡΙΚΟΣ: Ανδρέου, Γεωργακής (65’ Μητρόπουλος), Κουτσουμπής, Μαυρίδης, Μωραΐτης, Βασιλειάδης, Σάκοβ (57’ Σερταρίδης), Στεφανίδης, Λιακόπουλος (68’ Στέφας), Κουφής Γ. (80’ Καλιπέτσης), Πετρόπουλος.

ΖΩΦΡΙΑ: Γελάρδος, Σταύρου, Καλαμποκανάς (65’ Νικολάου), Κατσαρός, Τσιάκαλος, Πανάκιας, Τσαλιάγκος (46’ Μανωλάς), Καγιούλης (46’ Μπελίτσας), Μήνος, Ιωσηφίδης, Μπουραντάς (75’ Τρίμπος).

Παρόμοια άρθρα

Back to top button