Πρόσκληση του Βύζα για Γενική Συνέλευση και ευχαριστίες για τη φετινή χρονιά

Καλούνται τα μέλη και οι φίλοι του Σωματείου «Α.Γ.Σ. Βύζας Μεγάρων» σε Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στις 14 Ιουνίου ημέρα Κυριακή και ώρα 10.30 στην αίθουσα Θέογνι (28ης Οκτωβρίου 62,Μέγαρα), προς συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των κάτωθι θεμάτων της Ημερησίας Διάταξης :

 

  1. Απολογισμός Αγωνιστικής Περιόδου 2014-2015
  2. Τροποποίηση Καταστατικού , σύμφωνα με τον Αθλητικό Νόμο ( Ν 2725/99)
  3. Συζήτηση για την λειτουργία και το μέλλον της ομάδας.

 

Με την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου 2014-2015, το Διοικητικό Συμβούλιο του «Α.Γ.Σ. Βύζας Μεγάρων», θεώρει υποχρέωση του να ευχαριστήσει δημόσια όλους όσους συνέβαλαν στην φετινή επιτυχημένη χρονιά της ομάδας στην Γ Εθνική κατηγορία.

 

Ευχαριστεί θερμά :

  • Τους μεγάλους χορηγούς του συλλόγου, Όμιλο Επιχειρήσεων ΦΑΝΗΣ ΑΕ «Megara resins»,  και Αθανάσιο Μαρτίνο, για την εμπιστοσύνη και την μεγάλη βοήθεια που μας παρείχαν , δίνοντας μας δύναμη στην δύσκολη αγωνιστική χρονιά.
  • Όλους όσους βοήθησαν το σύλλογο στην μεγάλη προσπάθεια παραμονής στην Γ’ Εθνική κατηγορία: Παπαελευθερίου Δημήτριο, Βόρδο Άκη, Παπαηλία Σωτήριο,  Μαρίνο  Ηλία, Μπέη Στέφανο, ZOYRA FARM, ΤΕΤΩΡΟΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΕ, Ζάλη Δημήτριο, Φούρνο Μάριο.
  • Το τεχνικό επιτελείο της αντρικής ομάδας, κκ Μίχα Κυριάκο, Μανταλόβα Δημήτριο και Στασινόπουλο Βασίλειο που υπό τις οδηγίες του η ομάδα πραγματοποίησε μια εντυπωσιακή πορεία, τους γιατρούς , φυσικοθεραπευτές, φροντιστές και ποδοσφαιριστές που συνεργαστήκαν με την ομάδα.
  • Την Ε.Π.Σ Δυτικής Αττικής για την πολύτιμη βοήθεια της σε οργανωτικά θέματα.
  • Την Πρόεδρο του ΝΠΔΔ «ΗΡΟΔΩΡΟΥ» , Ιωάννα Ρήγα και όλους τους υπαλλήλους του σταδίου Μεγάρων , για την βοήθεια και τις διευκολύνσεις που μας παρείχαν κατά την διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου,
  • Ευχαριστούμε κυρίως τους φιλάθλους και φίλους της ομάδας του «Βύζαντα Μεγάρων» που στάθηκαν δίπλα στην ομάδα,

 

Ο πρώτος στόχος επετεύχθη

Παραμονή στην κατηγορία – Αξιοπρεπή αγωνιστική πορεία

Παρόμοια άρθρα

Back to top button