Συνεδρίαση τοπικού συντονιστικού οργάνου πολιτικής προστασίας δήμου Μεγαρέων

Το Τοπικό Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Μεγαρέων συνεδρίασε την Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014, με θέμα «την προετοιμασία της αντιπυρικής προστασίας για την περίοδο 2014».

Στη συνεδρίαση που έλαβε χώρα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, παραβρέθηκαν ο υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Μεγαρέων κ. Γεώργιος Σακελλαρίου, ο νέος Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μεγάρων, ο προϊστάμενος των εξωτερικών συνεργείων του δήμου Μεγαρέων, εκπρόσωποι από τη Σχολή Πυροβολικού της Νέας Περάμου, το Δασαρχείο Μεγάρων, τον Κυνηγητικό Σύλλογο Μεγάρων, τη ΛΕΜΜ και τις δύο εθελοντικές ομάδες του δήμου (Κούρος – Σώμα Έρευνας και Διάσωσης).

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης συζητήθηκαν ενδελεχώς όλα τα σημαντικά ζητήματα που απασχολούν την περιοχή. Οι εμπλεκόμενοι συμμετέχοντες φορείς αντάλλαξαν απόψεις για την καλύτερη αντιμετώπιση των προβλημάτων και το βέλτιστο συντονισμό των απαιτούμενων δράσεων.

Η συνεδρίαση του Τοπικού Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας θα επαναληφθεί εντός ολίγων ημερών έτσι ώστε η Πυροσβεστική υπηρεσία σαν αρμόδιος φορέας να παρουσιάσει τα ακριβή σχέδια αντιμετώπισης εκτάκτων καταστάσεων. Στη συνάντηση αυτή θα συγκεκριμενοποιηθεί και ο ακριβής ρόλος κάθε φορέα, έτσι ώστε να επιτευχτεί ο καλύτερος δυνατός συντονισμός όλων των εμπλεκομένων.

 

Παρόμοια άρθρα

Back to top button