Απαγόρευση στάθμευσης αυτοκινήτων τις ώρες της Λιτανείας των Αγίων έξι Μαρτύρων στις 15 Αυγούστου

Την Τετάρτη 16η Αυγούστου 2017, εορτάζεται με κάθε επισημότητα στα Μέγαρα η μνήμη των πολιούχων Αγίων έξι Μαρτύρων, με πάνδημη συμμετοχή.

Το βράδυ της παραμονής, Τρίτη  15 Αυγούστου 2017,  θα ψάλλει  στον φερώνυμο Ιερό Ναό ο Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός και θα ακολουθήσει περίπου στις 20:45 η περιφορά των Τιμίων λειψάνων και της Ιεράς Εικόνας.

Η πομπή θα ακολουθήσει τη διαδρομή  των Οδών, Σπύρου Σχινά, Αγίας Παρασκευής, Γεωργίου Μπερδελή,  Μιαούλη, 28ης  Οκτωβρίου, Χρήστου Μωραϊτου και Γεωργίου Μενιδιάτη.

Έχει παρατηρηθεί ότι κάποιοι συμπολίτες αγνοούν το γεγονός ή το ξεχνάνε με συνέπεια να σταθμεύουν τα αυτοκίνητά  τους  σε αυτούς τους δρόμους  και να εμποδίζεται η πορεία της πομπής και να ταλαιπωρούνται οι συμπολίτες.

Για το λόγο αυτό παρακαλούνται οι κάτοχοι αυτοκινήτων να έχουν την προσοχή τους και να μην αφήσουν τις απογευματινές ώρες της Τρίτης 15 Αυγούστου 2017, τα αυτοκίνητά τους στους συγκεκριμένους δρόμους.

Σε κάθε περίπτωση ο Δήμος Μεγαρέων προειδοποιεί και ζητεί την κατανόηση των συμπολιτών έτσι ώστε να διευκολυνθεί η πορεία της ιεράς πομπής.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button