Συνεχίζονται οι επαφές του Δημάρχου Μεγαρέων κ. Γρηγόρη Σταμούλη με στελέχη και Υπουργούς της Κυβέρνησης

Ο Δήμαρχος Μεγαρέων κ. Γρηγόρης Σταμούλης, στο πλαίσιο των επαφών του με την νέα Κυβέρνηση, συνεχίζει τις συναντήσεις  με στελέχη και Υπουργούς.

 

Στόχος αυτών των επαφών είναι η γνωστοποίηση των τοπικών προβλημάτων και ζητημάτων γενικώς που αφορούν την ευρύτερη περιοχή των Μεγάρων και της Νέας Περάμου, με σκοπό να εξασφαλιστούν πόροι και στηρίγματα προκειμένου να υποστηριχθεί η προσπάθεια της περαιτέρω ανάπτυξης του Δήμου Μεγαρέων και να βρεθούν λύσεις ρεαλιστικές και σε σύντομο χρονικό διάστημα.

 

Ετσι λοιπόν την περασμένη εβδομάδα επισκέφθηκε στο Γραφείο του, τον Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Νίκο Βούτση και ήταν η πρώτη επίσκεψη Δημάρχου στο Γραφείο του, συνοδευόμενος μάλιστα από τον Α’ Αντιπρόεδρο της βουλής των Ελλήνων κ. Αλέξη Μητρόπουλο και τον Αντιδήμαρχο υπεύθυνο για τα Οικονομικά του Δήμου κ. Ιερόθεο Πολυχρόνη.

 

Η συνάντηση έγινε σε θερμό και  φιλικό κλίμα και ο κ. Σταμούλης έθεσε υπ’ όψη του Υπουργού πολλά ζητήματα που αφορούν στο Δήμο Μεγαρέων και στις αναπτυξιακές του προοπτικές.

 

Ο κ. Βούτσης έδειξε  εξαιρετικά ειλικρινές ενδιαφέρον και υπεσχέθη στο Δήμαρχο αμέριστη συμπαράσταση έτσι ώστε να υπάρξουν όσο το δυνατόν συντομότερα θετικά αποτελέσματα. 

 

Σε κάθε περίπτωση οι επαφές του Δήμου με την Κυβέρνηση είναι τακτικές και θα συνεχιστούν.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button