Σε ετοιμότητα ο μηχανισμός Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Μεγαρέων

Παρά τη μεγάλη νεροποντή που έπληξε την Παρασκευή 7 Νοεμβρίου, στο Δήμο Μεγαρέων  δεν παρουσιάστηκαν ιδιαίτερα προβλήματα, διότι το τελευταίο δίμηνο έχουν καθαριστεί από συνεργεία του Δήμου σχεδόν όλα τα φρεάτια ομβρίων υδάτων.

 

Πιο συγκεκριμένα, υπήρξαν κάποια μικροπροβλήματα στην αγροτική οδοποιϊα που σχεδόν ήταν αναμενόμενο ότι θα συμβούν λόγω της μεγάλης νεροποντής.

 

Καθ’ όλη τη διάρκεια των δυσμενών καιρικών φαινομένων ήταν σε ετοιμότητα ολόκληρος ο μηχανισμός Πολιτικής Προστασίας του Δήμου, για να εφαρμόσει το Σχέδιο Εκτάκτων Αναγκών που έχει εκπονηθεί για παρόμοιες περιπτώσεις.

 

Επίσης συνεργεία του δήμου συνέδραμαν το έργο της Περιφέρειας Αττικής για τον καθαρισμό της Παλαιάς Εθνικής Οδού Αθηνών – Κορίνθου στο τμήμα από Μέγαρα μέχρι Κινέτα και στο δρόμο προς Αλεποχώρι.

 

Ο Δήμαρχος Μεγαρέων κ. Γρηγόρης Σταμούλης ευχαριστεί την Περιφέρεια Αττικής και ιδιαίτερα τον Αντιπεριφερειάρχη  Δυτικής Αττικής, κ. Γιάννη βασιλείου, που διέθεσε τα μηχανήματα και συγχαίρει τους εργαζόμενους στα εξωτερικά συνεργεία του Δήμου που συμμετείχαν σε αυτήν την προσπάθεια.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button