Συνάντηση δημάρχου Γρ. Σταμούλη με τον Υπ. Αγρ. Ανάπτ. και Τροφ. Βαγγ. Αποστόλου

Οι επαφές του Δημάρχου Μεγαρέων κ. Γρηγόρη Σταμούλη με Κυβερνητικά στελέχη και Υπουργούς της Ελληνικής Κυβέρνησης συνεχίζονται προκειμένου να βρεθούν και να δρομολογηθούν λύσεις στα τοπικά προβλήματα του Δήμου μας.

 

Στο πλαίσιο αυτών των επαφών ο Δήμαρχος Μεγαρέων κ. Γρηγόρης Σταμούλης είχε σημαντική συνάντηση με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Βαγγέλη Αποστόλου με τη βοήθεια και την παρουσία του Βουλευτή της Περιφέρειας Αττικής κ. Ιωάννη Δέδε.

 

Η συνάντηση αυτή που έλαβε χώρα στο Γραφείο του Υπουργού στην Αθήνα διεξήχθη σε πολύ φιλικό κλίμα και ο Δήμαρχος Μεγαρέων κ. Γρηγόρης Σταμούλης αμέσως μετά δήλωσε:
«Είχα μία πολύ ενδιαφέρουσα και σημαντικότατη συνάντηση με τον κ. Υπουργό με την παρουσία του Βουλευτή της Περιφέρειας Αττικής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Ιωάννη Δέδε και μία πολύ εποικοδομητική συζήτηση όπου έθεσα υπ’ όψη του κ. Αποστόλου αρκετά θέματα αιτούμενος την συνδρομή της Κυβέρνησης και προσωπικά τη δική του για να βρεθούν σύντομες και ρεαλιστικές λύσεις. Συγκεκριμένα συζητήσαμε με τον κ. Υπουργό:

 

1) Την Καλύτερη αξιοποίηση του κτιρίου της Ελαιουργικής στο δρόμο του Περάματος.

2) Να μην εξαιρούνται, επειδή είναι στην Αττική, οι Αγρότες, Πτηνοτρόφοι, Κτηνοτρόφοι, από τις επιδοτήσεις και επιχορηγήσεις, που δίδονται στην λοιπή Ελλάδα.

3) Να ενισχυθεί η Γεωργική Εκπαίδευση με οργανωμένα σεμινάρια και Σχολεία.

4) Να ιδρυθεί ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΣΧΟΛΗ στην περιοχή του Δήμου Μεγαρέων.

5) Να γίνουν συντονισμένες δράσεις Πολιτείας και Τοπικής Αυτοδιοίκησης για να λυθεί το μεγάλο πρόβλημα με τα αδέσποτα ζώα. απόψεις και τις προτάσεις μας και θα υπάρξουν εξελίξεις στο αμέσως προσεχές μέλλον. αυτά του Βουλευτή της Περιφέρειας Αττικής κ. Ιωάννη Δέδε και να τον ευχαριστήσω θερμά για την παρουσία του και τη δημιουργική συζήτηση, που έγινε στο Γραφείο του κ. Υπουργού.»

 

Ο κ. Υπουργός άκουσε με πολύ ενδιαφέρον και προσοχή τις Επίσης θέλω να τονίσω το εξαιρετικό ενδιαφέρον για τα θέματα.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button