Συνάντηση του Δημάρχου Μεγαρέων για την τιμή του εισιτηρίου στον Προαστιακό

Συνάντηση είχε ο Δήμαρχος Μεγαρέων κ. Γρηγόρης Σταμούλης με την Κα Πέτη Πέρκα, Γενική Γραμματέα Υποδομών- Μεταφορών & Δικτύων, την Τρίτη 4 Αυγούστου 2015, για το ζήτημα της μείωσης της τιμής του Εισιτηρίου του Προαστιακού Σιδηροδρόμου, που αφορά τους κατοίκους της Κινέττας.

 

Ο Δήμαρχος σε συνέχεια υπομνημάτων και αναφορών στις αρμόδιες Υπηρεσίες είχε αυτή τη Συνάντηση με την Κα Πέτη Πέρκα αρμόδια για ζητήματα Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων, αξιώνοντας ίση και δίκαιη μεταχείριση των κατοίκων της Κινέττας, που μετακινούνται με τον Προαστιακό Σιδηρόδρομο, έτσι ώστε κι αυτοί να πληρώνουν αναλογικά με τους κατοίκους των Μεγάρων.

 

Παράλληλα με αυτό το θέμα συζητήθηκαν και άλλα ζητήματα, όπως η ασφάλεια των επιβατών και των εγκαταστάσεων, των κτιρίων στους Σταθμούς της Νέας Περάμου, των Μεγάρων και της Κινέττας, οι ζημιές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα στους χώρους στάθμευσης, η καθαριότητα σε όλους τους χώρους, η λειτουργία και η συντήρηση των ανελκυστήρων, που χρησιμοποιούνται για την εξυπηρέτηση των επιβατών, ο φωτισμός και γενικά ότι αφορά την καλύτερη και ασφαλέστερη εξυπηρέτηση όσων συμπολιτών μετακινούνται με τον Προαστιακό Σιδηρόδρομο.

 

Η Γενική Γραμματέας του Υπουργείου Υποδομών έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για όλα τα θέματα και ιδιαίτερα για το ζήτημα της τιμής του Εισιτηρίου υπεσχέθη και δεσμεύτηκε να ικανοποιηθεί τάχιστα το δίκαιο αίτημα του Δήμου, έτσι ώστε και οι κάτοικοι της Κινέττας να πληρώνουν αναλογικά με τους κατοίκους των Μεγάρων.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button