4 ληστείες τα ξημερώματα. Έδεσαν ηλικιωμένο, μαχαίρωσαν 37χρονο στα Μέγαρα

Τέσσερις συνολικά ληστείες σημειώθηκαν το βράδυ του Σαββάτου και ξημερώματα Κυριακής (6-9-2015) στην περιοχή των Μεγάρων. Πιο αναλυτικά:

 

Τρεις άγνωστοι προσέγγισαν 37χρονο υπάλληλο φύλαξης στο σταθμό του προαστιακού στα Μέγαρα και με τη χρήση μαχαιριού και σωματικής βίας του απέσπασαν μικρό χρηματικό ποσό. Κατά την επίθεση των τριών αγνώστων, οι περιγραφές των οποίων έχουν δοθεί στην Ασφάλεια Μεγάρων, ο 37χρονος υπάλληλος τραυματίστηκε, ελαφρά ευτυχώς, από το μαχαίρι στο χέρι και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας για την παροχή πρώτων βοηθειών. Οι δράστες διέφυγαν χωρίς να επιχειρήσουν να μπουν στο χώρο των εκδοτηρίων.

 

Το ίδιο βράδυ 4 άγνωστοι που επέβαιναν σε αυτοκίνητο ακινητοποίησαν δύο αλλοδαπούς που επέβαιναν σε μηχανάκι σε ερημικές τοποθεσίες, ο ένας στη Λάκκα και ο δεύτερος στο δρόμο Αγ. Βαρβάρας. Και στις δύο περιπτώσεις οι δράστες εμβόλισαν τα δίκυκλα αναγκάζοντας τους άτυχους οδηγούς να ακινητοποιηθούν και στη συνέχεια με χρήση βίας τους απέσπασαν μικρά χρηματικά ποσά.

 

Λίγο αργότερα οι 4 άγνωστοι εισέβαλαν στην οικία ηλικιωμένου στο δρόμο του Αλεποχωρίου τον οποίο χτύπησαν και έδεσαν. Πήραν μικρό χρηματικό ποσό και διάφορα αντικείμενα, καθώς και τα κλειδιά του αυτοκινήτου. Ο ηλικιωμένος, και καθώς οι 4 δράστες προσπαθούσαν να βρουν τρόπο να βγάλουν το αυτοκίνητο εκτός του σπιτιού, κατάφερε να λυθεί, ειδοποίησε την αστυνομία και βγήκε έξω φωνάζοντας. Οι δράστες διέφυγαν τελικά μόνο με το δικό τους όχημα.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button