Συγχαρητήρια στο Συλ. Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημ. Σχολείου από τον Δήμαρχο Γρ. Σταμούλη

Με ιδιαίτερη ευχαρίστηση ο Δήμαρχος Μεγαρέων κ. Γρηγόρης Σταμούλης ύστερα από επίσκεψή του στο χώρο του 3ου Δημοτικού Σχολείου Μεγάρων διαπίστωσε ότι έχουν γίνει πολλές εργασίες συντήρησης στις εγκαταστάσεις του κτιριακού συγκροτήματος από τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.

 

Καθαρίστηκε η αυλή από ξερά χόρτα και σκουπίδια, κλαδεύτηκαν τα δένδρα και τα λουλούδια, επισκευάστηκαν τα κάγκελα, αντικαταστάθηκαν σπασμένα τζάμια και έγιναν εργασίες ελαιοχρωματισμών. Με άλλα λόγια το Σχολείο είναι έτοιμο ενόψει της νέας σχολικής περιόδου.

 

Ο Δήμαρχος  δήλωσε: «Θέλω μέσα από την καρδιά μου να συγχαρώ όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Μεγάρων για την εθελοντική προσφορά εργασίας και το διαρκές ενδιαφέρον τους για την επίλυση των προβλημάτων, που απασχολούν  το Σχολείο τους.

 

Οι άνθρωποι αυτοί, έχουν κατανοήσει, και πολύ σωστά, ότι δεν είναι δυνατόν να τα περιμένουν όλα από τον Δήμο και την πρωτοβάθμια σχολική επιτροπή, η οποία παρά τις φιλότιμες προσπάθειες, τόσο του Προέδρου, όσο και της Αντιπροέδρου και τον πολύτιμο χρόνο, που διαθέτουν, δεν μπορούν με τα ελάχιστα χρήματα, που δίνει το κράτος για τα σχολεία, να επιλύσουν όλα τα προβλήματα των σχολείων. Επομένως, εάν πραγματικά θέλουμε, να γίνουν καλύτερα τα σχολεία μας, όλοι πρέπει να συμβάλλουμε και να βοηθήσουμε προς αυτήν την κατεύθυνση. Όλοι μαζί μπορούμε.

 

Τα μέλη του Δ.Σ του 3ου δημοτικού σχολείου είναι άπαντες άξιοι κάθε επαίνου και πολλών συγχαρητηρίων και αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση για την τοπική Κοινωνία.

 

Ως Δήμαρχος Μεγαρέων αναγνωρίζω την προσφορά τους και τους ευχαριστώ  ιδιαίτερα και δημόσια.»

Παρόμοια άρθρα

Back to top button