Επιστολή Γ. Μαρινάκη για διαγραφή Κλ. Βαρελά

Θέτουμε προς γνώση του αναγνωστικού κοινού την απόφαση της Δημοτικής Ομάδας του συνδυασμού «ΜΕΓΑΡΑ – ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ» που εστάλη χθες βράδυ στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και αφορούσε στη διαγραφή του κ. Κλεάνθη Βαρελά, μετά την υπερψήφιση από πλευράς του και κόντρα στη συντεταγμένη απόφαση της ομάδας να μη συμμετάσχει στη συνεδρίαση με θέμα «περί σύναψης δανείου από το Ταμείο Παρακαταθηκών και δανείων προς ισοσκέλιση του προϋπολογισμού».

 

Η επιστολή αυτή, παρά την επιθυμία της Δημοτικής Ομάδας να διαβαστεί δημόσια εκείνη τη στιγμή από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. με ωμή παρέμβαση του Δημάρχου κ. Σταμούλη, δεν αναγνώστηκε.

 

Κατόπιν τούτου είμαστε υποχρεωμένοι να καταγγείλουμε δημόσια τόσο τον Πρόεδρο κ. Μιχάλαρο, όσο και το Δήμαρχο κ. Σταμούλη, οι οποίοι άσκησαν λογοκρισία επί της επιστολής και δεν επέτρεψαν τη δημόσια ανάγνωση της, με την αστεία πρόφαση ότι δεν είχε αριθμό πρωτοκόλλου, καταστρατηγώντας κάθε έννοια Δημοκρατίας και Ελευθερίας του Λόγου και των Ιδεών.

 

Η επιστολή αυτούσια όπως διαβιβάστηκε στο Δ.Σ. 11.08.2015 :

 

 

Μέγαρα 11/8/2015

 

Προς: Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Μεγάρων

 

Θέμα: « Διαγραφή του δημοτικού συμβούλου κ. Κλεάνθη Βαρελά από τη δημοτική ομάδα της παράταξης ΜΕΓΑΡΑ – ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ»

 

Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,

 

Μετά τις πρόσφατες εξελίξεις σχετικά με τη ψήφιση του θέματος «περί σύναψης δανείου του δήμου Μεγαρέων με το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων για ισοσκέλιση του προϋπολογισμού, με ομόφωνη  απόφαση της Δημοτικής Ομάδας, σύμφωνα με το άρθρο 12, παρ.3 του Κανονισμού Λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου, ο κ. Κλεάνθης Βαρελάς διαγράφεται από τη δημοτική ομάδα της παράταξης μας.

 

Για τη δημοτική ομάδα «ΜΕΓΑΡΑ – ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ  ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ»

 

Ο επικεφαλής

Ιωάννης Ελ. Μαρινάκης, Δημοτικός Σύμβουλος  

Παρόμοια άρθρα

Back to top button