Γρ. Σταμούλης: «Δεν είναι στα σχέδια του Υπ. δημιουργία δομής φιλοξενίας μεταναστών στον Δήμο μας»

Με ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook, ο Δήμαρχος Μεγαρέων Γρηγόρης Σταμούλης ανακοίνωσε ότι ύστερα από τηλεφωνική επικοινωνία με τον Υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου κ. Νότη Μηταράκη, δεν είναι στα σχέδια του Υπουργείου η δημιουργία δομής φιλοξενίας μεταναστών στην περιοχή του Δήμου Μεγαρέων.

Δελτίο τύπου του Δήμου Μεγαρέων:

Ανυπόστατες οι φήμες περί δημιουργίας δομής φιλοξενίας μεταναστών στη Νέα Πέραμο.

Την Τρίτη 12 Μαΐου το βράδυ, διαδόθηκαν φήμες και ψίθυροι περί δημιουργίας δομής φιλοξενίας μεταναστών στη Νέα Πέραμο, με αποτέλεσμα να προκληθεί σχετικός θόρυβος.

Η αντίδραση της Διοίκησης του Δήμου ήταν άμεση και ύστερα από τηλεφωνική επικοινωνία με τον Υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Νότη Μηταράκη, σήμερα Τετάρτη 13 Μαΐου το πρωί, τα πράγματα μπήκαν στη θέση τους και οι φήμες φαίνεται ότι είναι εντελώς ανυπόστατες.

Ο Δήμαρχος μάλιστα προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας, ο Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Μηταράκης, ο οποίος είναι και ο καθ´ ύλην αρμόδιος, δήλωσε ότι δεν είναι στα σχέδια του Υπουργείου η δημιουργία δομής φιλοξενίας μεταναστών στην περιοχή του Δήμου μας.
Η Διοίκηση του Δήμου διεμήνυσε αρμοδίως, ότι είναι κάθετα αντίθετη στην οποιαδήποτε σκέψη για δημιουργία δομής φιλοξενίας μεταναστών στην περιοχή του Δήμου μας. Το θέμα θα το παρακολουθούμε συνεχώς και από κοντά.
»

Δείτε τη σχετική δημοσίευση:

Παρόμοια άρθρα

Back to top button