Πραγματοποιήθηκε η ανοικτή πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Δυτικής Αττικής

Δελτίο τύπου αναφέρει ότι τη Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2021, η Οργάνωση Μελών Μάνδρας Ειδυλλίας και η Νομαρχιακή Επιτροπή τού ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία Δυτικής Αττικής πραγματοποίησαν με μεγάλη επιτυχία, ανοιχτή πολιτική εκδήλωση στο Δημαρχείο Μάνδρας, με βασικούς ομιλητές τον Δημήτρη Τζανακόπουλο, Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής τού ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία και Βουλευτή Α’ Αθηνών και τον Γιώργο Τσίπρα, Βουλευτή Δυτικής Αττικής και Αν. Τομεάρχη Εθνικής Άμυνας.

Το θέμα της εκδήλωσης που αφορούσε στον «Διάλογο με την κοινωνία για τα μεγάλα προβλήματα και την προοπτική του εναλλακτικού σχεδίου τού ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία», προσέλκυσε το ενδιαφέρον δεκάδων πολιτών.

Στη συζήτηση παρενέβησαν ο Χρήστος Σπίρτζης, Βουλευτής Ανατολικής Αττικής και Τομεάρχης Προστασίας τού Πολίτη τού ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και ο Ανδρέας Νεφελούδης, πρ. ΓΓ του Υπουργείου Εργασίας και μέλος του Τμήματος Εργατικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.
Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του, ο Δήμαρχος Μάνδρας Ειδυλλίας Ερυθρών Οινόης, Χρήστος Στάθης.

Στην πολύωρη παραγωγική συζήτηση που αναπτύχθηκε, αναλύθηκαν τα προβλήματα που απασχολούν τους πολίτες και πώς αυτά εντείνονται λόγω των πολιτικών της κυβέρνησης, σε ένα συνολικό αντικοινωνικό πρόγραμμα που εφαρμόζεται, ενώ παράλληλα αναλύθηκαν οι προτάσεις τού ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ σε κομβικά πεδία της κοινωνικής και οικονομικής ζωής του τόπου, απαντώντας στις σύγχρονες προκλήσεις της εποχής με ρεαλισμό, όραμα, κοινωνική δικαιοσύνη και ευημερία.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Δυτικής Αττικής δεσμεύτηκε να συνεχίσει τον διάλογο με την κοινωνία, ενώ τα συμπεράσματα αυτού, θα αποτελέσουν τη βάση συζήτησης στο συνέδριο τού ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, που θα πραγματοποιηθεί τον Φλεβάρη, για μια «νέα αρχή για την κοινωνία, με την κοινωνία».

Παρόμοια άρθρα

Back to top button