Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Δυτικής Αττικής τιμά την ημέρα του Πολυτεχνείου

Ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Δυτικής Αττικής πραγματοποίησε κατάθεση στεφάνου τιμώντας τους αγωνιστές και τις αγωνίστριες του Πολυτεχνείου, σε 3 από τους 5 δήμους της Περιφερειακής Ενότητας.

Στον Δήμο Φυλής, στην Πλατεία Ηρώων, κατέθεσε στεφάνι ο Βουλευτής Δ. Αττικής Γ. Τσίπρας με τη συμμετοχή του Συντονιστή της ΝΕ, Νίκου Νικολόπουλου, της Γραμματείας της ΝΕ, Διονυσίας Στεφάτου, των Συντονιστών των ΟΜ Άνω Λιοσίων και Χασιάς, Βασίλη Ακρίδα και Μάρκου Χατζησάββα και του μέλους της ΟΜ Άνω Λιοσίων, Τάσου Καλορίζα.

Στον Δήμο Ελευσίνας, στην Πλατεία Ηρώων, κατέθεσε στεφάνι ο Συντονιστής και το μέλος της ΟΜ Ελευσίνας, Ταξιάρχης Φαρμάκης και Δημήτρης Μιχαήλος.

Στον Δήμο Μεγάρων, στην Πλατεία Ηρώων, κατέθεσε στεφάνι ο υποψήφιος Βουλευτής Βασίλης Χατζόπουλος, συνοδευόμενος από τα μέλη της ΟΜ Μεγάρων, Πιπίνα Κατσουλάρη, Δημήτρη Κιπινή, Κώστα Λουκόπουλο, και Θανάση Μπεναρδή.

Με απόλυτο σεβασμό στη δημόσια υγεία και την ανθρώπινη ζωή τηρήθηκαν τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και τιμήθηκε η επέτειος του Πολυτεχνείου. Γιατί η Δημοκρατία και η ελευθερία δεν περιορίζονται.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button