Επίσκεψη Αθ. Μπούρα στον Οργανισμό Λιμένος Ελευσίνας Α.Ε.

Αναλυτική ενημέρωση για τα θέματα ανάπτυξης του λιμένα της Ελευσίνας που εκτείνεται σε ευρύτατο παραλιακό μέτωπο, είχε ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και Βουλευτής Δυτικής Αττικής της ΝΔ κ. Αθανάσιος Μπούρας, ο οποίος επισκέφθηκε χθες, Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου, τον Οργανισμό Λιμένος Ελευσίνας Α.Ε.

Ειδικότερα, ο κ. Μπούρας συναντήθηκε με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ο.Λ.Ε. ΑΕ κ. Απόστολο Καμαρινάκη και τον Πρόεδρο του Οργανισμού κ. Γεώργιο Κουμπέτσο, οι οποίοι τον ενημέρωσαν εκτενώς για τις αναπτυξιακές προοπτικές και τα προβλήματα του Οργανισμού.

Στη συνάντηση συμφωνήθηκε η διαρκής συνεργασία του κ. Μπούρα με τη διοίκηση του Ο.Λ.Ε. ΑΕ σε τρέχοντα και μελλοντικά θέματα για την αξιοποίηση και ανάπτυξη του λιμένα της Ελευσίνας με γνώμονα την προστασία του περιβάλλοντος και την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στις δυνατότητες αξιοποίησης της εκτεταμένης χερσαίας λιμενικής ζώνης ευθύνης του Ο.Λ.Ε. ΑΕ, που εκτείνεται από τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά και φτάνει μέχρι την Κινέτα, όπου κατά μήκος αυτής φιλοξενούνται μεγάλες μονάδες βαριάς βιομηχανίας.

Ο κ. Μπούρας ευχαρίστησε τη διοίκηση του Ο.Λ.Ε. ΑΕ για την αναλυτική ενημέρωση, ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο της νέας Διοίκησης του Οργανισμού και υποσχέθηκε ότι θα είναι καθημερινά στο πλευρό της προς ενίσχυση και υποστήριξη των πρωτοβουλιών της.

Δελτίο τύπου του Αντιπροέδρου της Βουλής Αθανάσιου Μπούρα:

Ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και Βουλευτής Δυτικής Αττικής, Θανάσης Μπούρας, επισκέφτηκε τον Οργανισμό Λιμένος Ελευσίνας Α.Ε. και συναντήθηκε με το Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ο.Λ.Ε. Α.Ε., κ. Απόστολο Καμαρινάκη, και τον Πρόεδρο του Οργανισμού, κ. Γεώργιο Κουμπέτσο. Αντικείμενο της συζήτησης αποτέλεσαν τα προβλήματα του Οργανισμού, αλλά και οι προοπτικές ανάπτυξης του λιμένα.

Ο κ. Μπούρας δεσμεύτηκε να συνεργάζεται με τη διοίκηση του Ο.Λ.Ε. Α.Ε., με στόχο την αξιοποίηση και την ανάπτυξη του λιμένα, λαμβάνοντας υπόψη τόσο ζητήματα προστασίας του περιβάλλοντος, όσο και τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας.

Κατά τη συζήτηση, ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην ανάπτυξη της λιμενικής ζώνης, η οποία εκτείνεται από τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά έως την Κινέτα και στην οποία βρίσκονται μεγάλες μονάδες βαριάς βιομηχανίας.

Επιπλέον, ο κ. Μπούρας συνάντησε τον Πρόεδρο των λιμενεργατών, καθώς και τους εργαζόμενους του Ο.Λ.Ε. και συνομίλησαν για τα θέματα που τους απασχολούν.

Τέλος, ο κ. Μπούρας διαβεβαίωσε τη Διοίκηση και τους εργαζόμενους ότι θα είναι δίπλα τους, τόσο στην ενίσχυση του έργου τους, όσο και στην υποστήριξη των πρωτοβουλιών τους.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button