Φρένο της αρχαιολογικής υπηρεσίας στη μετεγκατάσταση Ρομά

Ακόμα μια δημόσια υπηρεσία μετά από αίτηση της δημοτικής αρχής έβαλε φρένο στην οποιαδήποτε δραστηριότητα για τη μετεγκατάσταση των Ρομά στο όρος Πατέρας.

Μετά από αίτηση της αρμόδιας υπηρεσίας του δήμου (Υπηρεσία Δόμησης) προς την Γ΄Εφορία Αρχαιοτήτων, η υπηρεσία έκανε αυτοψία στη συγκεκριμένη περιοχή και διαπίστωσε την ύπαρξη αρχαιοτήτων σε κοντινό σημείο. Κατόπιν τούτου η υπηρεσία με το αρ.πρωτ.ΥΠΠΟΑ/ΓΔΑΠΚ/Γ΄ ΕΠΚΑ/91573/55466/4077/9-4-2014, γνωστοποίησε τα ευρήματα αυτά στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση και απαγόρευσε οποιαδήποτε εκτέλεση εργασιών στη συγκεκριμένη περιοχή μέχρι την τελική γνωμοδότηση του αρμόδιου Αρχαιολογικού Συμβουλίου.

Το έγγραφο αυτό αποδεικνύει για άλλη μια φορά την αλήθεια των πράξεων και την αποτελεσματικότητα της διοίκησης και του Δημάρχου και από την άλλη μεριά την εσκεμμένη και κατευθυνόμενη στρεβλότητα που επιχειρεί παρατεταμένα ο κ. Σταμούλης.

Ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Μαρινάκης αποτελεί την εγγύηση της ασφάλειας και της σταθερότητας του τόπου.

Την ίδια στιγμή η διοίκηση είναι έτοιμη να κατεδαφίσει 192 παράνομα κτίσματα στο Βλυχό και στη θέση «Παπαφράγκου σπίτι».

Η διοίκηση μας απαντά στο λασπολόγο και λαϊκιστή κ. Σταμούλη με τις πράξεις και τα έργα της.

Όσο κι αν επιζητά ο κ. Σταμούλης να προκαλέσει τεχνητή πόλωση μέσω του θέματος των Ρομά τόσο πιο πολύ χαμένος θα βγαίνει.

Εμείς κάνουμε το χρέος μας απέναντι στους συμπολίτες μας, γιατί μόνο σε αυτούς λογοδοτούμε.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button