Πληροφορίες για το 7ο Ψάθαθλον Αττικής 2018 το Σάββατο 19 Μαΐου

Το Σάββατο 19 Μαΐου 2018 θα διεξαχθεί για 7η συνεχή χρονιά το Ψάθαθλον. Πρόκειται για μία διοργάνωση που περιλαμβάνει:
1) Αγώνα Τριάθλου «σπριντ» Ατομικό – Ομαδικό (750μ κολύμπι 20 χιλ. ποδηλασία – 5 χιλ τρέξιμο) στις 9:00
2) Αγώνα Aquathlon (750μ κολύμπι – 5 χιλ τρέξιμο) μόνο ατομικό στις 9:00
3) Αγώνα δρόμου 9.500 μ. στις 10:30
4) Μαθητικό Αγώνα Τριάθλου (150μ κολύμπι – 2 χιλ ποδηλασία – 500μ τρέξιμο) στις 11:30.

Το Ψάθαθλον λόγω οικονομικής κρίσης είναι κοντά στους μόνιμα άνεργους συναθλητές μας. Όσοι διαθέτουν έγκυρη κάρτα ανεργίας ΟΑΕΔ καλούνται οι πρώτοι 20 ενδιαφερόμενοι να αγωνιστούν ατελώς αφού πρώτα επικοινωνήσουν στο τηλ. 6945536280 ή e-mail [email protected]

Οι ποδηλατικές και δρομικές σηματοδοτημένες αποστάσεις θα πραγματοποιηθούν εντός του επίπεδου πανοραμικού όρμου της Ψάθας «σιρκουί» που διαθέτει καλό οδόστρωμα και ελεγχόμενη ασφάλεια των αθλητών που είναι πρωτίστως και ο στόχος της όλης διοργάνωσης διατηρώντας από το 2012 μηδέν ατυχήματα.
Η εκκίνηση σπρίντ Τρίαθλο ατομικό –ομαδικό και Aquathlon (μόνο ατομικό) θα δοθεί στις 9:00 π.μ.. Η εκκίνηση αγώνα δρόμου 9.500 μ θα δοθεί στις 10:30 π.μ και το μαθητικό τρίαθλον στις 11:30 π.μ.

Κατηγορίες σπριντ Τρίαθλον:

Οι τρεις πρώτοι-τες στην γενική κατάταξη θα λάβουν κύπελλο και δεν θα ενταχτούν στις βραβεύσεις ηλικιακών κατηγοριών Ανδρών-Γυναικών οι οποίες είναι: 18-39 40-49 50-59 60 +.
Στις ηλικιακές κατηγορίες οι πρώτοι -πρώτες θα λάβουν κύπελλο, και οι 2οι 3οι μετάλλια. Η κατηγορία του ομαδικού (σκυταλοδρομία) θα είναι μία, ανεξαρτήτου φύλου, με τρείς ή και με δύο αθλητές-τριες. Θα βραβευτούν με κύπελλο οι τρείς πρώτες ομάδες στην γενική κατάταξη. Στον αγώνα Aquathlon και αγώνα δρόμου 9.500μ θα βραβευτούν οι πρώτες εξάδες Γυναικών–Αντρών με τους τρεις 1ους
1ες με κύπελλα και 4οι 5οι 6οι με μετάλλια.

Η εκκίνηση στις 11:30 π.μ απευθύνεται σε μαθητές για να γνωρίσουν το τρίαθλο . Οι μαθητές –τριες θα συνοδεύονται από τους γονείς τους στην γραμματεία 9:30 με 10:15 πμ για τον αριθμό συμμετοχής τους. Οι μικρότερες ακόμα ηλικίες έχουν το δικαίωμα να αγωνιστούν με την βοήθεια των γονιών τους. Στον μικρό αγώνα μπορούν να λάβουν μέρος και μαθητές μοναχά σε ένα από τα τρία αγωνίσματα με διαφορετικούς αριθμούς. Θα βραβευτούν οι 1οι 1ες με κύπελλο και 2οι 3οι με μετάλλιο. Όσοι θα τερματίσουν στους πάρα πάνω αγώνες θα λάβουν μετάλλια.

Οι τριαθλητές θα πρέπει να φέρουν κολυμβητικό σκουφάκι και απαραιτήτως ποδηλατικό κράνος ειδάλλως ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ δικαίωμα συμμετοχής. Επιτρέπονται οι ολόσωμες κολυμβητικές στολές παντός τύπου και απαγορεύονται τα ποδηλατικά γκρουπ (κολλητήρια).

ΠΑΡΟΧΕΣ: Παρουσία Γιατρού, ασθενοφόρου, τροχαίας, (ναυαγοσωστών LIFE GUARD HELLAS), (Εθελοντές Θριάσιου Πεδίου), (Εθελοντική ομάδα Μεγάρων Κούρος)
Η χρονομέτρηση θα γίνει ηλεκτρονικά (chip) από την εταιρία XEXLTD-lnternet Servies με άμεση ανάρτηση αποτελεσμάτων. Service: νερά, χυμούς, μπανάνες, γλυκά. Οι απονομές θα πραγματοποιηθούν στις 12:15μμ

Καλούμε κοντά μας , όλους που μας τίμησαν τις προηγούμενες έξι χρονιές και τους νέους τριαθλητές για να νιώσουν το φτερούγισμα της αδρεναλίνης τους στην απίστευτα πανέμορφη και ήρεμη περιοχή του Κορινθιακού κόλπου με τα καταγάλανα νερά της και με φόντο τα όρη Πατέρα ,Γερανείων , Ελικώνα και του μυθικού Κιθαιρώνα.

Οι εγγραφές κλείνουν 16 ΜΑΙΟΥ και ανήμερα αγώνα ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ. Οι αθλητές να είναι τουλάχιστον μία ώρα νωρίτερα της εκκίνησης αγώνα στα τραπεζάκια της γραμματείας για την σύντομη παραλαβή της συμμετοχής τους και για την ανάλογη προετοιμασία τους .

Δηλώσεις συμμετοχής στην ηλεκτρονική διεύθυνση εδώ.

Δικαίωμα εγγραφής έχουν οι αθλητές άνω των 18 ετών και οι μικρότερες ηλικίες με υπογραφή γονέων.

Όροι Συμμετοχής

Όσοι αγωνιστούν θα υπογράψουν ότι συμμετέχουν στον αγώνα με δική τους ευθύνη έχοντας προβεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και κατέχουν πρόσφατη βεβαίωση (εξάμηνης διάρκειας) εξειδικευμένου γιατρού για την καλή τους υγεία και φυσική τους κατάσταση για την δοκιμασία του αγώνα και παραιτούνται από κάθε απαίτηση εναντίων των διοργανωτών για τυχόν σωματική υλική και ηθική τους βλάβη από οποιαδήποτε αιτία.

Οι ενδιαφερόμενοι του λεκανοπεδίου Αττικής μπορούν να έρθουν στην περιοχή της Ψάθας μέσω Μάνδρας–Βιλλίων ή μέσω Μεγάρων–Αλεποχωρίου.

Για κάθε πληροφορία: 6945536280

Παρόμοια άρθρα

Back to top button