Παρούσα η Ένωση Πολιτών στη διαβούλευση για το νέο ΕΣΠΑ 2014 – 2019

Την Πέμπτη 3/4/2014, αντιπροσωπεία της ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ συμμετείχε ενεργά στην ημερίδα διαβούλευσης για το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα “Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία – ΕΠΑνΕΚ-κίνηση” που διοργάνωσε η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Επενδύσεων – ΕΣΠΑ.

Η σημαντικότατη αυτή ημερίδα σηματοδότησε την έναρξη της διαβούλευσης για το νέο ΕΣΠΑ και πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Hilton Αθηνών, με ευρύτατη συμμετοχή εκπρόσωπων από πολλούς δήμους της χώρας, φορείς και ιδιωτικές επιχειρήσεις. Τα θέματα που παρουσιάστηκαν αφορούσαν στους άξονες: Τουρισμός, Ενέργεια, Αγρο-διατροφή, Περιβάλλον, Υγεία και φαρμακευτική βιομηχανία, Εφοδιαστική αλυσίδα, Τεχνολογίες Πληροφορικής & Επικοινωνιών, Δημιουργικές & Πολιτιστικές βιομηχανίες, Υλικά – Κατασκευές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ήταν η μόνη δημοτική παράταξη Μεγάρων – Νέας Περάμου παρούσα στην ημερίδα διαβούλευσης, με τον επικεφαλής του συνδυασμού κ. Γρηγόρη Σταμούλη, τον πολιτικό μηχανικό κ. Νίκο Παπανούση και την κα Κατερίνα Κατσούλη, εξειδικευμένη σύμβουλο σε θέματα Αειφόρου Ανάπτυξης.

Όπως δήλωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Γρηγόρης Σταμούλης, η ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ είναι πάντα παρούσα στην πρώτη γραμμή του αγώνα για την ανάπτυξη των Μεγάρων και της Νέας Περάμου. Και διαρκής στόχος όλων των στελεχών της είναι, όχι μόνον η εξασφάλιση πόρων για τον δήμο και η αποτελεσματική αξιοποίησή τους με διαφάνεια και εντιμότητα, αλλά και η στήριξη όλων των παραγωγικών δυνάμεων του ιδιωτικού τομέα. Είναι ανάγκη, όπως τόνισε ο κ. Γρηγόρης Σταμούλης, τα κονδύλια του νέου ΕΣΠΑ να αποτελέσουν ισχυρό θεμέλιο για την τοπική ανάπτυξη και την δημιουργία πολλών νέων θέσεων εργασίας για τους δημότες της Νέας Περάμου και των Μεγάρων. Για τον σκοπό αυτό, η ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ  αναλαμβάνει δέσμευση αμέριστης συμπαράστασης σε κάθε σύννομη ιδιωτική αναπτυξιακή πρωτοβουλία, με έργα όμως και όχι με λόγια. 

Παρόμοια άρθρα

Back to top button