Γρ. Σταμούλης: Αν έχει αξία ο λόγος σας κ. Μαρινάκη, κάντε τον πράξη

Κατόπιν πολλών αιτημάτων από συνδημότες μας, σας υπενθυμίζουμε κ. Μαρινάκη, την δέσμευσή σας, ότι θα δηλώσετε την παραίτησή σας από το αξίωμα του Δημάρχου Μεγαρέων και θα αποσυρθείτε από την υποψηφιότητα του Δημάρχου στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, αν δεν ανακληθεί η απόφαση του ΓΓΑΔ Αττικής για μετεγκατάσταση των Ρομά Χαλανδρίου στο Κανδήλι.

 

Εκ του αποτελέσματος προκύπτει ότι, μέχρι σήμερα, 9 Απριλίου 2014, όχι μόνον δεν έχει ανακληθεί η απόφαση Φ.73521/29462/18-10-13 από τον σημερινό ΓΓΑΔ Αττικής κ. Αγγελάκα, αλλά επιπλέον ο τελευταίος εξέδωσε την απόφαση 244/701/19-2-2014 με την  οποία ορίζει, ότι η κατεδάφιση των αυθαιρέτων κατασκευών των Ρομά στο Δήμο Χαλανδρίου μεταφέρεται χρονικά για τις 17-06-2014.

 

Δηλαδή η μετεγκατάσταση των Ρομά Χαλανδρίου στο Κανδήλι θα γίνει μετά τις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης (προφανώς για πολιτικούς λόγους οι “φίλοι” σας στην κυβέρνηση προσπαθούν κάπως να ρίξουν στάχτη στα μάτια των ψηφοφόρων).

 

Επειδή οι δημότες έχουν και μνήμη και κρίση, παρακαλούμε να μην επικαλεσθείτε ξανά την φαιδρή προεκλογική προπαγάνδα περί δικαίωσής σας από το ΣΥΠΟΘΑ, γιατί σύμφωνα με την απόφαση, ναι μεν “δεν μπορούν να εκτελεστούν πολεοδομικές εργασίες εγκατάστασης οικίσκων στα διοικητικά όρια του Δήμου Μεγαρέων”, όμως οι κομματικοί σας φίλοι θα μας στείλουν τους Ρομά για εγκατάσταση 50 μέτρα πιο πέρα, στα όρια του δήμου Μάνδρας.

 

Βγάλτε λοιπόν από πάνω σας το προσωπείο του “αγωνιστή”, που κατόπιν εορτής υποχρεωθήκατε να φορέσετε, όταν το σκάνδαλο είχε ήδη βγει στην φόρα, ενώ εσείς ο ίδιος επί τέσσερις μήνες, παρανόμως το κρατούσατε κρυφό από το δημοτικό συμβούλιο και τους δημότες (γιατί άραγε;;;).

 

Τώρα πια, τέρμα τα παχιά λόγια, οι κομπορρημοσύνες και τα τερτίπια κ. Μαρινάκη:

 

Έχετε μια θαυμάσια ευκαιρία, να αποδείξετε στον λαό, αν είσθε συνεπής και ειλικρινής και να παραιτηθείτε, κρατώντας τον λόγο σας.

 

Αν όμως δεν το κάνετε, όπως είναι και το πιθανότερο, είτε “ποιώντας την νήσσαν” είτε εφευρίσκοντας και νέες φαιδρές δικαιολογίες, θα αποδείξετε για πολλοστή φορά την ασυνέπεια και την ανευθυνότητά σας!

 

Ακριβώς δηλαδή όπως λειτουργούσατε και ως δήμαρχος!

 

Για να μην υπάρχουν αμφιβολίες σε οποιονδήποτε, για το τι δεσμευθήκατε υπεύθυνα όπως λέτε εσείς ο ίδιος, ιδού αυτούσιο μέρος της επιστολής σας κ. Μαρινάκη:

 

“Αξιότιμε Κε Υπουργέ,

Σας καλώ να πάρετε άμεσα θέση και να αποδώσετε δικαιοσύνη στην πέρα για πέρα δίκαιη απαίτηση μας. Επειδή ως Δήμαρχος εκλεγμένος από το 62% των δημοτών, έχω μάθει να λογοδοτώ στο Μεγαρικό λαό και να λέω πάντα την αλήθεια, Επειδή έχω κατηγορηθεί από την μέχρι πρότινος ανύπαρκτη αντιπολίτευση, η οποία αναστήθηκε από  το θέμα αυτό που προέκυψε μετά την απόφαση του ΓΓΑΔ, ως συμμέτοχος στη λήψη της, Επειδή δεν πρόκειται να ανεχθώ περαιτέρω υποβάθμιση του τόπου μου,

Σας δηλώνω υπεύθυνα ότι εάν δεν ανακληθεί η απόφαση του ΓΓΑΔ Αττικής είμαι αποφασισμένος να δηλώσω την παραίτηση μου από το αξίωμα του Δημάρχου Μεγαρέων και την απόσυρση μου από την υποψηφιότητα του Δημάρχου στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Με τη βεβαιότητα ότι θα επιληφθείτε άμεσα αυτού του σοβαρότατου θέματος για το δήμο μας, Διατελώ μετά τιμής, Ο Δήμαρχος Μεγαρέων Ιωάννης Μαρινάκης”

 

Αν λοιπόν έχει αξία ο λόγος σας, κάντε τον πράξη και παραιτηθείτε κ. Μαρινάκη!

 

Παρόμοια άρθρα

Back to top button