Υποψήφιος με τον συνδυασμό του Γιώργου Μπερδελή ο Σπήλιος Προίσκος

Την υποψηφιότητά του ως δημοτικού συμβούλου με τον συνδυασμό του Γιώργου Μπερδελή στις επερχόμενες εκλογές ανακοίνωσε ο μηχανολόγος μηχανικός, Σπήλιος Προίσκος.

Ακολουθεί αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Ανακοινώνω την υποψηφιότητα μου για Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό ‘ΤΩΡΑ’ στο πλευρό του Γιώργου Μπερδελή. Σας καλώ να στηρίξετε την προσπάθεια ανανέωσης του πολιτικού σκηνικού των Μεγάρων, μέσω ενός συνδυασμού βασισμένου στην αρχή της Συλλογικότητας. Ενός συνδυασμού αποτελούμενου από πολιτικά νέους υποψηφίους με όραμα, άποψη και θέληση για προσφορά, μιας ομάδας Δράσης και Σκέψης.

Δε θα χρειαστεί να μακρηγορήσω γιατί οι απόψεις μου και  τα πιστεύω μου είναι λίγο πολύ γνωστά, αντιθέτως ο λόγος πρέπει να είναι στον κάθε πολίτη του Δήμου μας που θα μας κρίνει ή ακόμα και θα μας δώσει την ευκαιρία να έχουμε ρόλο την επόμενη ημέρα. Ο λόγος είναι σε εσάς όπου και σας καλώ να στηρίξετε αυτή τη προσπάθεια, η ακόμα και να συμμετάσχετε οι ίδιοι στη χάραξη του μέλλοντος μας.

Σύντομα θα καταθέσω τις προτάσεις μου για την βελτίωση της καθημερινότητας αλλά και  την γενικότερη αλλαγή πορείας του τόπου μας, πάντα ρεαλιστικά και εμπεριστατωμένα.”

Παρόμοια άρθρα

Back to top button