Π. Μαργέτης: «Ο κ. Σταμούλης υπόσχεται αλλά δεν υλοποιεί τις υποσχέσεις»

Ακολουθεί άρθρο – επιστολή του δημοτικού συμβούλου και υποψήφιου δημάρχου Μεγαρέων, Παναγιώτη Μαργέτη.
Η διοίκηση Σταμούλη είναι γνωστό ότι έχει επιλέξει να μη δίνει χρηματική ενίσχυση στα αθλητικά σωματεία των πόλεων των Μεγάρων και της Νέας Περάμου. Ίσως, γιατί ο κ. Σταμούλης θεωρεί ότι όσοι συμμετέχουν στα συμβούλια των αθλητικών σωματείων είναι πλούσιοι. Άλλωστε, δεν έχει συμμετάσχει ποτέ σε διοικητικό συμβούλιο κανενός αθλητικού σωματείου για να «ματώσει» οικονομικά.

Αυτό είναι γνωστό στους ανθρώπους του αθλητισμού και παρόλα αυτά οι αντιδράσεις τους ήταν πάντα ήπιες απέναντί του. Διότι γνωρίζουν ότι μια διοίκηση, που έχει φέρει σε δεινή οικονομική θέση τον Δήμο γιατί έχει άλλες προτεραιότητες, δεν μπορεί και δε θέλει να βοηθήσει τα αθλητικά σωματεία. Κανένα αθλητικό σωματείο δε ζητιανεύει. Αντιθέτως, διεκδικούν με ευγένεια αυτό που δικαιούνται, αλλά δε ζητιανεύουν.

Απόδειξη των όσων αναφέρονται παραπάνω είναι το γεγονός ότι στα οκτώ (8) χρόνια της διοίκησης Σταμούλη έχουν δοθεί μόνο 3.000 ευρώ σε αθλητικά σωματεία. Κάθε διοίκηση κάνει τις επιλογές της και θα υποστεί και τις συνέπειες αυτών.

Το άκρον άωτον όμως, είναι ότι ο κ. Σταμούλης κατηγορεί την αντιπολίτευση για την ανεπάρκειά του. Υποσχέθηκε οικονομική ενίσχυση 10.000 ευρώ τον Μάιο σε δύο αθλητικά σωματεία των Μεγάρων και ακόμα δεν έχει ολοκληρώσει ούτε καν τις γραφειοκρατικές διαδικασίες για την καταβολή των χρημάτων. Γιατί; Γιατί «όποιος δε θέλει να ζυμώσει 10 μέρες κοσκινίζει», που λέει και ο σοφός λαός.

Στις 21/6/2022 ψηφίστηκε η αναμόρφωση του προϋπολογισμού για την ενίσχυση του κωδικού «Ενίσχυση αθλητικών Σωματείων». Τι έχει κάνει η διοίκηση από τότε μέχρι τώρα; Τίποτα. Τι θα έπρεπε να είχε κάνει; Θα έπρεπε να είχε φέρει στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο θέμα «Οικονομική ενίσχυση του Α.Σ Βύζας». Το έκανε; Όχι, γιατί δε θέλει ή δεν μπορεί να δώσει τα χρήματα. Όλα τα άλλα είναι «προφάσεις εν αμαρτίαις»!

Η ανικανότητά σας κύριε Σταμούλη δεν κρύβεται με σοφιστίες. Ο «βασιλιάς» είναι γυμνός και αυτό είναι γνωστό τοις πάσι!

Παναγιώτης Μαργέτης
Υποψήφιος Δήμαρχος Μεγάρων

Παρόμοια άρθρα

Back to top button