Ολοκλήρωση επισκευών στον 3ο Παιδικό Σταθμό στα Κουρκούρια

Σ΄ ένα εντελώς ανακαινισμένο περιβάλλον θα φιλοξενηθούν οι λιλιπούτειοι του 3ου Παιδικού Σταθμού του Δήμου μας. Πριν ένα μήνα ξεκίνησαν οι εργασίες ανακαίνισης του ιδιόκτητου κτιρίου που στεγάζεται και ολοκληρώθηκαν με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Συγκεκριμένα στο κτίριο του Παιδικού Σταθμού πραγματοποιήθηκαν οι κάτωθι εργασίες:

  • Ελαιοχρωματισμοί εσωτερικού & εξωτερικού χώρου και συντήρηση και βάψιμο στα εξωτερικά κάγκελα της περίφραξης.
  • Ελαιοχρωματισμός του ξύλινου εξοπλισμού των εξωτερικών χώρων.
  • Τοποθέτηση πλακιδίων και αντικατάσταση των πλαστικών πλακιδίων που ήταν φθαρμένα και δεν είχαν αλλαχθεί για πολλά χρόνια.
  • Πλήρης καταγραφή – απογραφή και απομάκρυνση διαφόρων υλικών επικίνδυνα για τα παιδιά.
  • Απεντόμωση και απολύμανση σε εσωτερικούς & εξωτερικούς χώρους, από εξειδικευμένο συνεργείο.
  • Αγορά νέου κλιματιστικού και συντήρηση των υπολοίπων.

Το περιβάλλον έχει γίνει πιο χαρούμενο και πιο ασφαλές στον 3ο παιδικό σταθμό που φιλοξενεί παιδιά ηλικίας 2,5 έως 4,5 ετών και ευχαριστούμε το προσωπικό του παιδικού σταθμού καθώς και το προσωπικό των εξωτερικών συνεργείων και τον Αντιδήμαρχο κ. Κώστα Φυλακτό που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για να ολοκληρωθούν οι εργασίες έγκαιρα.

Με την ολοκληρωτική ανακαίνιση και του 3ου παιδικού σταθμού ολοκληρώθηκε ο κύκλος των ανακατασκευών, ανακαινίσεων, επισκευών και συντηρήσεων και των τεσσάρων (4) παιδικών σταθμών του Δήμου μας που παραδόθηκαν καινούργιοι μέσα σε τρία (3) χρόνια από όταν αναλάβαμε τη Διοίκηση του Δήμου, και συνεχίζουμε να αντιμετωπίζουμε άμεσα τις ανάγκες που δημιουργούνται καθημερινά ώστε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες και τις απαιτήσεις των παιδιών και των γονέων με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button