Νέο ρεκόρ επιδοτούμενων θέσεων μέσω του ΕΣΠΑ στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς

Αγαπητοί Γονείς & Κηδεμόνες,

Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του ΕΣΠΑ επιφύλαξε μια μεγάλη επιτυχία για τους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς καθώς φέτος, καταφέραμε να εξασφαλίσουμε ακόμη περισσότερες επιδοτούμενες θέσεις, ώστε να καλυφθούν οι συνεχώς διογκούμενες ανάγκες των συμπολιτών μας λόγω της οικονομικής κρίσης.

Στόχος της διοίκησης του Ν.Π.Δ.Δ. «Ηρόδωρος» μετά από έγκαιρη προετοιμασία και συντονισμένες ενέργειες και προσπάθειες ήταν η αύξηση των επιδοτούμενων θέσεων. Πιο συγκεκριμένα 142 νήπια θα φιλοξενηθούν μέσω του προγράμματος, «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» (ΕΣΠΑ), αντί των 116 επιδοτούμενων νηπίων που είχαμε πέρυσι αυξάνοντας έτσι κατά 60.000 ευρώ την επιδότηση από την Ε.Ε.Τ.Α. γεγονός που επιτρέπει στο Ν.Π.Δ.Δ. «Ηρόδωρος» να αναπτύξει περαιτέρω τις δράσεις του.

Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς, που το αποτέλεσμα δικαιώνει την σκληρή δουλειά και την προσπάθεια που καταβάλλεται μεθοδικά, τόσο από το διοικητικό προσωπικό του Ν.Π.Δ.Δ. «Ηρόδωρος», όσο και των προϊσταμένων και του συνόλου του προσωπικού των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών.

Ευχαριστούμε θερμά τους συνδημότες μας που τίμησαν με την επιλογή τους ιδιαίτερα μέσω του ΕΣΠΑ, τους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς. Καταβάλλουμε μεγάλες προσπάθειες για να καλύψουμε όλες τις ανάγκες των παιδικών σταθμών έτσι ώστε να τους αναβαθμίσουμε με νέες δραστηριότητες και καινοτόμα εκπαιδευτικά προγράμματα.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button