Ολοκληρώνονται οι εργασίες στην παιδική χαρά Νο1 της Νέας Περάμου

Στο δήμο Μεγαρέων, από τη διοίκηση του Δημάρχου κ. Γιάννη Μαρινάκη, ολοκληρώθηκε η ανάπλαση 5 παιδικών χαρών και η δημιουργία μιας ολοκαίνουριας στην περιοχή Ερκίς των Μεγάρων, χωρίς να χρεωθούν ούτε ένα ευρώ οι δημότες μας, καθώς το έργο, δαπάνης 443 χιλιάδων ευρώ, χρηματοδοτήθηκε από πόρους του προγράμματος «Αστική Αναζωογόνηση» του Πράσινου Ταμείου.

 

Παρά την περίοδο αυτή της κρίσης και της οικονομικής δυσπραγίας ο δήμος συνεχίζει απαρέγκλιτα να φροντίζει τους μικρούς συμπολίτες μας και δίνει μια δωρεάν διέξοδο στη ψυχαγωγία τους. Επίσης, γίνεται παρέμβαση σε χώρους και αντικείμενα τα οποία έχουν σχέση με την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής και την ασφάλεια των παιδιών

 

Η παιδική χαρά Νο1 της Νέας Περάμου άμεσα πρόκειται να ανακαινισθεί πλήρως. Η ανάπλαση περιλαμβάνει την απαραίτητη αλλαγή των παιχνιδιών με νέα πιστοποιημένα, ώστε να εναρμονιστούν με τα οριζόμενα από τις Ευρωπαϊκές οδηγίες, την αλλαγή του δαπέδου για να προσφέρει περισσότερη ασφάλεια στα παιδιά, την ενίσχυση του φωτισμού, τη βελτίωση της περίφραξης όπου χρειάζεται και τη βελτίωση των υποδομών όπως παγκάκια και φύτευση πρασίνου.

 

Η διοίκηση του δήμου Μεγαρέων είναι σε θέση να εκμεταλλεύεται τα διαθέσιμα εργαλεία ανάπτυξης και να παράγει έργο χωρίς να επιβαρύνεται έστω και κατά ένα ευρώ ο δημότης. Μετά από τις κατάλληλες ενέργειες του Δημάρχου κ. Γιάννη Μαρινάκη το έργο της ανάπλασης της παιδικής χαράς Νο1 της Νέας Περάμου περιλαμβάνεται στην 3η τροποποίηση του προγράμματος εκτελεστέων έργων της Περιφέρειας Αττικής, η οποία εγκρίθηκε τη Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014, κάτι που σημαίνει πως οι εργασίες συνεχίζονται και θα ολοκληρωθούν άμεσα.

 

 Έτσι στη Νέα Πέραμο μετά από τη νέα παιδική χαρά στη συμβολή των οδών 25ης Μαρτίου και Περάμου θα προστεθεί, ακόμα μια υπερσύγχρονη παιδική χαρά, ολοκληρώνοντας τις παρεμβάσεις στις παιδικές χαρές της περιοχής που παρέμεναν για χρόνια παραμελημένες.

 

Την ικανοποίησή του εξέφρασε ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Μαρινάκης ο οποίος σταδιακά βλέπει τις προσπάθειες τις οποίες έχει καταβάλλει ο ίδιος και οι συνεργάτες του να φέρνουν αποτελέσματα και να αποδίδουν τα οφέλη τους στην κοινωνία.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button