Επιστολή διαμαρτυρίας εργαζομένων ΝΠΔΔ Ηρόδωρος

Κύριε Δήμαρχε,
απευθυνόμαστε σ’ εσάς προσωπικώς, για ακόμη μια φορά, ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟΙ για την μη καταβολή των δεδουλευμένων μισθών μας που αγγίζουν το τρίμηνο.

 

Για λόγους τους οποίους δεν κατανοούμε, περάσαμε Χριστούγεννα και Πάσχα απλήρωτοι, με ότι σημαίνει αυτό για οικογενειάρχες. Παρ’ όλα αυτά κατανοήσαμε την οικονομική κατάσταση του Δήμου για την οποία μας μιλήσατε.

 

 

Όμως, παρά τις υποσχέσεις για προσπάθεια από μέρους σας για καταβολή των δεδουλευμένων μισθών μας, διαπιστώσαμε και μετά την τελευταία επίσκεψη στο γραφείο σας ότι, παραμένουμε στην προσπάθεια.

 

 

Κύριε Δήμαρχε,
ο διαχωρισμός από μέρους σας μεταξύ των υπαλλήλων του στενού Δήμου και των υπαλλήλων του Ν.Π.Δ.Δ. «ΗΡΟΔΩΡΟΣ» σε κατηγορίες – με αυτή του Δήμου σε «προνομιούχους» – καταρρακώνει την αξιοπρέπεια μας, μας εξαθλιώνει οικονομικά και επίσης, ότι άλλο αυτό συνεπάγεται για εμάς και τις οικογένειες μας.

 

 

Επικαλείσθε, κατά το δοκούν, το άρθρο 158 του Δημοτικού Κώδικα, ότι κατατασσόμεθα στην περίπτωση ια΄ εσφαλμένα, ενώ το ορθόν είναι ότι υπαγόμεθα στην α΄ περίπτωση «περί προτεραιότητας καταβολής αποδοχών προσωπικού». ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ, την καταβολή των δεδουλευμένων μας ΑΜΕΣΑ, όπως πράξατε και για τους συναδέλφους του Δήμου.

 

Οι εργαζόμενοι του Ν.Π.Δ.Δ. «ΗΡΟΔΩΡΟΣ»,
επιφυλασσόμενοι παντός νομίμου δικαιώματος μας.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button