Ο Γιώργος Στρατιώτης και η Σύγχρονη Δικηγορία…στην πράξη ζητούν διάθεση κρατήσεων γραμματίων προείσπραξης Δ.Σ.Α. για ανακούφιση πλημμυροπαθών

Ο Δικηγορικός κόσμος πρώτα από όλα οφείλει να σταθεί αρωγός στην προσπάθεια ανοικοδόμησης, ανακούφισης και προάσπισης του κοινωνικού κράτους στις πληγείσες περιοχές. Να σταθεί δε δίπλα στις οικογένειες των θυμάτων, οι οποίες τόσο άδικα έχασαν τους ανθρώπους τους.

Α Ι Τ Η Σ Η

Tης “Σύγχρονης Δικηγορίας…στην πράξη”

ΔΙΑ

Του Γεωργίου Δ. Στρατιώτη, δικηγόρου παρ’  Εφέταις, υπ. Συμβούλου Δ.Σ.Α, κατοίκου Μεγάρων.

Προς:

  1. Tον Υπουργό Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Σταύρο Κοντονή.
  2. Tον  Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών  κ. Βασίλειο Αλεξανδρή.

ΘΕΜΑ: Διάθεση των κρατήσεων των γραμματίων προείσπραξης Δ.Σ.Α. για την ανακούφιση των πλημμυροπαθών και των οικογενειών των θυμάτων. 

Αξιότιμοι κύριοι,

Από τη σφοδρή βροχόπτωση η οποία έπληξε τη δυτική Αττική τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης (15/11)  και τις πλημμύρες που ακολούθησαν, θρηνήσαμε 21 θανάτους και ανυπολόγιστες καταστροφές σε ιδιωτικές περιουσίες στη Μάνδρα Αττικής, τη Νέα Πέραμο και την ευρύτερη περιοχή των Μεγάρων.
Ο Δικηγορικός κόσμος οφείλει να σταθεί αρωγός στην προσπάθεια ανοικοδόμησης, ανακούφισης και προάσπισης του κοινωνικού κράτους στις πληγείσες περιοχές. Να σταθεί δε δίπλα στις οικογένειες των θυμάτων, οι οποίες τόσο άδικα έχασαν τους ανθρώπους τους.

Ως πρώτη ελάχιστη συνεισφορά και με γνώμονα την ΑΜΕΣΗ ανακούφιση των πλημμυροπαθών  και των οικογενειών των θυμάτων ζητάμε όπως:

για ένα (1) μήνα οι κρατήσεις του Ταμείου Χρηματοδοτήσεως Δικαστικών Κτηρίων «ΤΑΧΔΙΚ» και του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, προερχόμενες από τα γραμμάτια προείσπραξης Δ.Σ.Α. διατεθούν  με απόφαση σας σε λογαριασμούς των Δήμων Μεγαρέων και Μάνδρας αντιστοίχως.

 

Μέγαρα, 22/11/2017

 

Χριστίνα Κουντούρη                         Γρηγόριος   Σταμούλης                     Γεώργιος Δ. Στρατιώτης

 

τ. Γραμματέας Δ.Σ.Α.                           Δήμαρχος Μεγαρέων                   Δικηγόρος παρ’ Εφέταις

υπ. Πρόεδρος Δ.Σ.Α.                                                                                     υπ. Σύμβουλος Δ.Σ.Α.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button