ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Δ. Αττικής: «26 χρόνια χωρίς τον Ανδρέα Παπανδρέου»

Συμπληρώνονται 26 χρόνια από τη θλιβερή εκείνη ημέρα που «έφυγε» από κοντά μας ο ιδρυτής του ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ όπως επισημαίνει δελτίο τύπου της Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ Κινήματος Αλλαγής Δυτικής Αττικής.

Το ΚΙΝΗΜΑ μας αλλά και η Ελλάδα έχασαν τον ηγέτη τους, τον άνθρωπο που την δεκαετία του 1980 άλλαξε ριζικά την ελληνική κοινωνία, με τις κυβερνήσεις του ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ να έχουν παίξει σημαντικό ρόλο σε αυτό τον μετασχηματισμό.

Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ήταν μια πολυσχιδής προσωπικότητα, ένας ηγέτης που έδωσε φωνή στον απλό λαό και ενδυνάμωσε τη δημοκρατία και το κράτος δικαίου.

Ένας πολιτικός που τολμώντας τις μεγάλες μεταρρυθμίσεις σε όλους τους τομείς του κράτους, ισχυροποίησε σε μεγάλο βαθμό την Ελλάδα στο εσωτερικό της αλλά και στην Ευρώπη, παίζοντας πρωταγωνιστικό ρόλο για την ειρήνη σε όλο τον κόσμο.

26 χρόνια από τον θάνατο του, ο ηγέτης με την διεθνή ακτινοβολία, ο ΑΝΔΡΕΑΣ μας, συνεχίζει να εμπνέει και να μας οδηγεί, στην μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ για να σηκώσουμε ακόμη πιο ψηλά τον ΗΛΙΟ πάνω από την Ελλάδα!

Εκ του Γραφείου Τύπου

Παρόμοια άρθρα

Back to top button