Συνάντηση συλλόγου καταστηματαρχών στη Βαρέα

Με αφορμή την πλήρη κατάρρευση των πεζοδρομίων και τον κίνδυνο που εγκυμονεί, αφού το οδικό δίκτυο κρέμεται στον αέρα, ο πρόεδρος του συλλόγου της Βαρέας Ιωάννης Βαρελάς, κάλεσε τους καταστηματάρχες της περιοχής για την πλήρη ενημέρωσή τους σχετικά με τις κινήσεις που έχει προβεί ο σύλλογος προς αποκατάστασή του.

Στην συνάντηση κλήθηκαν και παρευρέθηκαν οι δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Ελευθέριος Παπαλευθέρης και κ. Κλεάνθης Βαρελάς, το ενδιαφέρον των οποίων για την περιοχή είναι αμείωτο εδώ και πολλά χρόνια και οι παρεμβάσεις τους τα προηγούμενα χρόνια έδωσαν ζωή στην περιοχή.

Στο πλαίσιο της συνάντησης συζητήθηκαν διεξοδικά όλα τα θέματα που τρέχουν στην περιοχή (εργασίες) αλλά και όσα έχουν δρομολογηθεί να γίνουν ώστε να είναι έτοιμη να δεχτεί την αυξημένη ροή επισκεπτών το καλοκαίρι, διασφαλίζοντας πάνω απ’ όλα την ασφάλεια τους και μετά την διασκέδαση τους.

Στη συνάντηση προτάθηκε από το Σύλλογο Βαρέας προς τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο του Θέογνι κ. Μάριο Ρεντίφη η δημιουργία θερινού κινηματογράφου.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button