Ο Γ. Μάνταλος βραβεύτηκε για την πολυετή προσφορά του στην ελληνική καλαθοσφαίριση

Ανακοίνωση της ομάδας καλαθοσφαίρισης Νεανική Εστία Μεγαρίδος αφορά στη σημαντική διάκριση του προπονητή της, Γιώργου Μάνταλου και αναφέρει: Αμέσως μετά το παιχνίδι με τον Κόροιβο Αμαλιάδας, ο προπονητής της ΝΕΜ BC, Γιώργος Μάνταλος, βρέθηκε σε εκδήλωση που έκανε ο Σύνδεσμος Κριτών Καλαθοσφαίρισης Νότιας Αττικής στον ΟΛΠ, όπου και βραβεύτηκε για την πολυετή προσφορά του στον χώρο της ελληνικής καλαθοσφαίρισης.

Πλήθος κόσμου και μεγάλες προσωπικότητες έδωσαν το «παρών» σε μια προσπάθεια το μπάσκετ να βγει ενωμένο και πιο δυνατό. Ο coach Γιώργος Μάνταλος τιμήθηκε για την προσφορά του στο μπάσκετ με τους διοργανωτές να επιφυλάσσουν όμορφες εκπλήξεις στον προπονητή της ΝΕΜ, καθώς και ένα συγκινητικό βίντεο από την καριέρα του στα γήπεδα ως παίκτης και προπονητής αλλά και πλούσιο αρχειακό φωτογραφικό υλικό που μέχρι την βραδιά της βράβευσης δεν είχε δει το φως της δημοσιότητας.

Σύσσωμο το Δ.Σ. της Νεανικής Εστίας Μεγαρίδος ήταν εκεί δίπλα στο προπονητή της ομάδας, όπως η οικογένεια του Γιώργου Μάνταλου, ο πρόεδρος της ΝΕΜ, Γιάννης Βασιλείου, ο Team Manager της ΝΕΜ, Σπύρος Κουντεμάνης, ο Έφορος, Γιάννης Δομπρογιάννης, η Ευαγγελία Μωραϊτου και πλήθος φίλων του προπονητής της ομάδας αλλά και της ΝΕΜ.

Ένας άνθρωπος που έχει συνδέσει την μεγάλη του καριέρα στα γήπεδα με τον Γιώργο Μάνταλο και τη ΝΕΜ είναι και ο Κώστας Πούτος ο οποίος βραβεύτηκε και αυτός για την μεγάλη του συνεισφορά στο μπάσκετ ενώ βρήκε την ευκαιρία να μιλήσει με τον πρώην προπονητή του.

Ο Γιώργος Μάνταλος στην συγκινητική του ομιλία τόνισε πως ο Σύνδεσμός Κριτών δεν βραβεύει μόνο το πρόσωπο του αλλά και την πόλη των Μεγάρων:

«Δεν ήταν καλή μέρα σήμερα, δεν περάσαμε όμορφα ωστόσο το καλύτερο ήρθε στο τέλος.Η ομάδα μου έχασε αλλά θα κοιμηθώ ευχάριστα, γιατί η συγκεκριμένη τιμή είναι πολύ σημαντική, όχι μόνο από εμένα.

Συγχαρητήρια να πω στον ΣΥ.Κ.Κ.Ν.Α. είναι αξιόλογοι άνθρωποι. Είμαι πολύ συγκινημένος γιατί όπως είδατε με έχει βοηθήσει ο Θεός και έχω διακρίσεις, όμως δεν είναι αυτά σημαντικά και δεν το λέω για να υποτιμήσω. Σημαντική είναι αυτή η βράβευση γιατί γίνεται για έναν απλό λόγο.
Εκεί στα Μέγαρα πριν από μερικά χρόνια αποφασίσαμε ότι η νίκη, οι επιτυχίες, οι άνοδοι και το αποτέλεσμα δεν έχουν καμία σημασία αν δεν περνάμε καλά. Τους κριτές, τους διαιτητές και τους συντελεστές του αγώνα, τους βλέπουμε ως φίλους τους οποίους τους φιλοξενούμε.

Ο Σύνδεσμός Κριτών με βράβευσε διότι αυτό το αναγνώρισε και στο πρόσωπο μου βλέπω να βραβεύεται όλη η πόλη. Έχει έρθει η γυναίκα μου με τα παιδάκια μου, ο πρόεδρος, μέλη του Δ.Σ. και είμαστε υπερήφανοι στα Μέγαρα για αυτή τη βράβευση. Θα προσπαθήσουμε να αποτελέσουμε παράδειγμα για να συνεχίσει να έρθει περισσότερος κόσμος στα γήπεδα και να είμαστε αγαπημένοι.

Σας ευχαριστώ για την τιμή που μου κάνατε».

Παρόμοια άρθρα

Back to top button