Στον Βύζα Μεγάρων ο Χαράλαμπος Μανωλιάς

Μια πολύ σημαντική μεταγραφή για το παρόν και το μέλλον ολοκλήρωσε η διοίκηση του Βύζα, σύμφωνα με σχετικό δελτίο τύπου.

Με προσωπικές ενέργειες του τεχνικού Διευθυντή της ομάδας Κώστα Γιαννακάρη και με την σύμφωνη γνώμη του προπονητή Θόδωρου Παχατουρίδη απέκτησε τον 24χρονο Χαράλαμπο Μανωλιά.

Ο νεαρός αμυντικός που θεωρείται ένα από τα μεγάλα ταλέντα του Πειραϊκού ποδοσφαίρου, ξεκίνησε την καριέρα από την Αμφιάλη, αγωνίστηκε στον Αστέρα Νικαίας και μεταπήδησε στον Ερμή Κορυδαλλού πραγματοποιώντας εκπληκτικές εμφανίσεις με (2) γεμάτες χρονιές, μια στο πρωτάθλημα της Α’ Πειραιά και την επόμενη στην Γ’ Εθνική.

Ακολούθησε η μεταγραφή του στην Μαρκό, στην Προοδευτική και στον Αία Σαλαμίνας, ομάδες με τις οποίες αγωνίστηκε στην Γ’ Εθνική.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας που θα καλύψει το αριστερό άκρο της αμυντικής γραμμής, θα τεθεί από αύριο στην διάθεση του προπονητή Θόδωρου Παχατουρίδη.

Χαράλαμπε σε καλωσορίζουμε στην ποδοσφαιρική οικογένεια του Βύζα και σου ευχόμαστε να έχεις υγείας και να συμβάλλεις σημαντικά στην επίτευξη του μεγάλου στόχου της ομάδας μας.

Εκ του Γραφείου Τύπου

Παρόμοια άρθρα

Back to top button