Ο Λ. Κοσμόπουλος συγχαίρει τον «χρυσό» Παγκόσμιο Πρωταθλητή πάλης Γ. Πιλίδη

«Θερμά συγχαρητήρια στον συμπολίτη μας που μας έκανε περήφανους. Η Περιφέρεια Αττικής στηρίζει κάθε αθλητή της περιοχής μας και τον υγιή αθλητισμό»

Δελτίο τύπου με συγχαρητήρια ανακοίνωση του αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής, Λευτέρη Κοσμόπουλου, αναφέρει:

Ο Γιώργος Πιλίδης, από τον Ασπρόπυργο, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Βελιγράδι στην κατηγορία των 65κ. κάνοντας υπερήφανους τους πολίτες της Δυτικής Αττικής.

Ο Πιλίδης αντιμετώπισε στον τελικό τον Αμπντουρακχμάνοφ και επικράτησε με 4-3. Για τρίτη φορά στη διοργάνωση ο Έλληνας πρωταθλητής χρειάστηκε να κάνει την ανατροπή στα τελευταία δευτερόλεπτα. Παρά το γεγονός ότι ήταν πίσω στο σκορ δύο δευτερόλεπτα πριν το τέλος πήρε δύο σημεία και ταυτόχρονα την πολυπόθητη νίκη που τον ανέβασε στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου.

Ο Εθνικός ύμνος ακούστηκε για χάρη του «χρυσού» παιδιού της ελληνικής Πάλης, το οποίο για πρώτη φορά στην καριέρα του κατέκτησε χρυσό μετάλλιο σε Παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Συγχαρητήρια εξέφρασε ο Λευτέρης Κοσμόπουλος: «Ένα δικό μας παιδί, από τις γειτονιές της Δυτικής Αττικής και τον Ασπρόπυργο, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων (U23) Πάλης.

Έχουμε συναντηθεί αρκετές φορές και τον στηρίζω, όπως κάθε αθλητή και αθλήτρια της περιοχής μας, σε κάθε του βήμα. Είναι μεγάλη συγκίνηση για μένα να τον βλέπω στο ψηλότερο βάθρο του κόσμου.
Γιώργο σου εύχομαι από καρδιάς να ανεβαίνεις πάντα στα ψηλότερα βάθρα του αθλητισμού και της ζωής! Οι αγώνες πάλης που δίνεις και κατακτάς να γίνουν παράδειγμα για όλους μας στη Δυτική Αττική. Σε ευχαριστούμε!».

Παρόμοια άρθρα

Back to top button