Παραχώρηση κλειστού κολυμβητηρίου του ΚΕΕΔ στον Α.Γ.Σ. Βύζας Μεγάρων

Ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής Δυτικής Αττικής, Θανάσης Μπούρας, παρευρέθηκε στην υπογραφή της σύμβασης παραχώρησης του ολυμπιακών διαστάσεων κλειστού Κολυμβητηρίου του Κέντρου Εκπαίδευσης Ειδικών Δυνάμεων (ΚΕΕΔ) Νέας Περάμου για την αξιοποίηση από τον Α.Γ.Σ. Βύζας Μεγάρων, όπως πληροφορεί σχετικό δελτίο τύπου εκ του γραφείου του.

Η Γιάννα Ρήγα, ως Πρόεδρος του Α.Γ.Σ. Βύζας Μεγάρων και τέως Πρόεδρος του ΝΠΔΔ «Ηρόδωρος» του Δήμου Μεγαρέων, είχε άμεση επικοινωνία και συνεργασία με τον κ. Μπούρα, προκειμένου να κάνει τις απαραίτητες ενέργειες για την επίτευξή της σύμβασης, με την οποία δίνεται η δυνατότητα ίδρυσης ακαδημίας κολύμβησης του Αθλητικού Συλλόγου του Βύζα, στην οποία θα μπορούν να συμμετάσχουν ενήλικες και παιδιά.

Το έργο της κατασκευής του κολυμβητηρίου έχει την υπογραφή του κ. Μπούρα, καθώς το εν λόγω έργο εντάχθηκε στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) και έλαβε την χρηματοδότηση για την υλοποίησή του το 2009, όταν διατέλεσε Υφυπουργός Οικονομίας και Οικονομικών. Τους τελευταίους μήνες ο κ. Μπούρας βρισκόταν σε διαρκείς επαφές τόσο με την κ. Ρήγα όσο και με την ηγεσία του ΓΕΕΘΑ και των Ειδικών Δυνάμεων, προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες διαδικασίες για την παραχώρηση του κολυμβητηρίου.

Μετά την υπογραφή της σύμβασης από τον Διοικητή του ΚΕΕΔ Συνταγματάρχη, κ. Γεώργιο Γκαβούνο, και την κ. Ρήγα, παρουσία του αντιπροέδρου του Βύζα, Τάσου Σάλτα και αξιωματικών του ΚΕΕΔ, ο Αντιπρόεδρος ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις του κολυμβητηρίου, που άμεσα θα λειτουργεί προς όφελος των κατοίκων της περιοχής των Μεγάρων και της Νέας Περάμου.

Ο κ. Μπούρας είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένος με τη συγκεκριμένη εξέλιξη, καθώς για άλλη μία φορά ευοδώνονται οι προσπάθειες και ενέργειες που κατέβαλλε.

Το γεγονός δεν παρέλειψε βεβαίως να σχολιάσει και η κ. Γιάννα Ρήγα όπου με ανακοίνωσή της σε κοινωνικό μέσο δικτύωσης αναφέρει:
«Την εκπληκτική κλειστή θερμαινόμενη πισίνα Ολυμπιακών διαστάσεων 50μ με 8 διαδρομές η οποία βρίσκεται στη Νέα Πέραμο στο Κέντρο Ειδικών Δυνάμεων (ΚΕΕΔ) ξεκίνησα να διεκδικώ σαν Πρόεδρος του ΝΠΔΔ «ΗΡΟΔΩΡΟΣ» από το 2018. Με τη σημερινή μου ιδιότητα σαν Προέδρος του Βύζα Μεγάρων και τη βοήθεια του αντιπροέδρου της Βουλής, βουλευτή Δυτικής Αττικής με τη Νέα Δημοκρατία, κ. Θανάση Μπούρα, το όνειρο αυτό έγινε πραγματικότητα.

Χωρίς τη δική του παρέμβαση αυτό το τόσο σημαντικό για τον Δήμο μας επίτευγμα δεν θα μπορούσε να είχε πραγματοποιηθεί και τον ευχαριστώ θερμά. Ευχαριστώ επίσης τον Διοικητή του ΚΕΕΔ Συνταγματάρχη κ. Γεώργιο Γκαβούνο για την άμεριστη βοήθεια του».

Παρόμοια άρθρα

Back to top button