1ο τουρνουά μπάσκετ «Αλκιβιάδης Μπεναρδής»

Το διήμερο 20 και 21 Σεπτεμβρίου, η Νεανική Εστία Μεγαρίδος διοργάνωσε με επιτυχία το 1ο τουρνουά μπάσκετ «Αλκιβιάδης Μπεναρδής», με συμμετοχή των Μανδραϊκού, ΚΑΟ Κορίνθου, Πανελευσινιακού και ΝΕΜ.

Ο Μανδραϊκός κατέκτησε την πρώτη θέση μετά τη νίκη του στον τελικό επί του ΚΑΟ Κορίνθου με 66-64, ενώ στον στον μικρό τελικό ο Πανελευσινιακός επικράτησε της ΝΕΜ με 77-70.

Στις απονομές παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Μεγαρέων Γρηγόρης Σταμούλης, ο πρόεδρος της ΕΣΚΑΝΑ Βαγγέλης Λυμπεράτος και ο το μέλος του ΔΣ της ΕΣΚΑΝΑ Κούλης Τσίχλας.

Ο πρόεδρος της ΝΕΜ Θανάσης Ζάλης ευχαρίστησε τις ομάδες οι οποίες πήραν μέρος και αναφέρθηκε στο σημαντικό έργο το οποίο έχει προσφέρει στον χώρο του αθλητισμού ο Αλκιβιάδης Μπεναρδής, ο ιδρυτής της ΝΕΜ. Οι διοργανωτές τίμησαν το έργο του Άλκη Μπεναρδή με τιμητική πλακέτα την οποία παρέλαβε για λογαριασμό του η κ. Αθανασία Μουρτζούκου.
Τέλος ο κ. Ζάλης πρότεινε στον παρόντα Δήμαρχο να προτείνει το όνομα του Αλκιβιάδη Μπεναρδή να δοθεί στο νέο κλειστό γυμναστήριο του Δήμου το οποίο βρίσκεται στον νότιο τομέα της πόλης των Μεγάρων.

Ευχαριστίες του Μανδραϊκού

Η ομάδα μας έκαμψε την αντίσταση του μαχητικού ΚΑΟ Κορίνθου με 66-64 και κατέκτησε το 1ο τουρνουά “Αλκιβιάδης Μπεναρδής” που διοργάνωσε η Νεανική Εστία Μεγαρίδος. Οι δυο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ σχεδόν σε όλη την διάρκεια του αγώνα με την ομάδα μας να αποκτάει μια διαφορά 9 πόντων στο τελευταίο πεντάλεπτο του αγώνα. Σε αυτο το διάστημα η ομάδα μας κόλησε και έδωσε την δυνατότητα στον ΚΑΟ Κορίνθου να μας ισοφαρίσει. Με ένα καλάθι του Μουστόπουλου 5 δεύτερα πριν το τέλος η ομάδα μας κατάφερε να επικρατήσει. Η διοίκηση του Μανδραϊκου Τμήμα Καλαθοσφαίρισης αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει το φιλικό σωματείο της Νεανικής Εστίας Μεγαρίδος για την άρτια οργάνωση και άψογη φιλοξενία. Με τον τρόπο λειτουργίας της η Ν.Ε.Μ δείχνει ότι το μέλλον της ανήκει και αυτό είναι σημαντικό για την ευρύτερη περιοχή.

Ευχαριστίες του ΚΑΟ Κορίνθου

Το διήμερο που μας πέρασε η ομάδα μας έλαβε μέρος στο τουρνουά “Αλκιβιάδης Μπεναρδής” το οποίο διοργάνωσε η Νεανική Εστία Μεγαρίδος. Ο απολογισμός ήταν μία νίκη με την διοργανώτρια ομάδα των Μεγάρων με 80-78 και μία ήττα στον “τελικό” του τουρνουά από τον Μανδραϊκό με 66-64.
Ως ΚΑΟ Κορίνθου νιώθουμε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε την διοίκηση της ΝΕΜ για την πρόσκληση στο τουρνουά, τον πρόεδρο αυτής κ. Θανάση Ζάλη για την άρτια διοργάνωση και τον προπονητή της ομαδας Γιώργο Μάνταλο με τον οποίο η ομάδα μας διατηρεί πολύ φιλικές σχέσεις.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button