Ο δήμαρχος συγχαίρει τη Χορωδία του 5ου Δημοτικού Σχολείου

Ο Δήμαρχος Μεγαρέων κ. Γρηγόρης Σταμούλης συγχαίρει τη Χορωδία του 5ου Δημοτικού Σχολείου Μεγάρων, που επρώτευσε σε συνάντηση Σχολικών Χορωδιών στην Σερβία το Σάββατο 21 η Απριλίου 2018, στην πόλη ΝOVI SANT της επαρχίας Βοϊβοντίνας στην Σερβία, που έλαβε χώρα η Διεθνής Συνάντηση Σχολικών Χορωδιών Δημοτικών Σχολείων.

Σε αυτήν την εκδήλωση συμμετείχε εκπροσωπώντας τα Μέγαρα η σχολική Χορωδία του 5 ου Δημοτικού Σχολείου Μεγάρων, η οποία διακρίθηκε κατακτώντας το Πρώτο βραβείο.
Ο Δήμαρχος Μεγαρέων κ. Γρηγόρης Σταμούλης δήλωσε: «Τα Μέγαρα με αλματώδη ρυθμό τον τελευταίο καιρό διακρίνονται και σημειώνουν πολλές και σημαντικές επιτυχίες σε πολλούς τομείς ιδιαίτερα στον Αθλητισμό και στον Πολιτισμό.

Χαίρομαι και ως Δήμαρχος της ιστορικής μας πόλης, καμαρώνω και χειροκροτώ, επαινώ και συγχαίρω δημόσια τα μέλη της Σχολικής Χορωδίας του 5 ου Δημοτικού Σχολείου Μεγάρων για την σπουδαία εμφάνισή τους και την κατάκτηση του Πρώτου Βραβείου στη διεθνή συνάντηση Σχολικών Χορωδιών στην πόλη ΝOVISANT της Σερβίας, που έλαβε χώρα την περασμένη εβδομάδα.
Σφίγγω το χέρι σε όλους τους μικρούς μαθητές και μαθήτριες, που συμμετέχουν στην Χορωδία κι εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στην Μαέστρο κ. Κατερίνα Αβραμίδου, σε όλους τους εκπαιδευτικούς και στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, που υποστήριξαν αυτήν την δράση.

Η διάκριση αυτή ανήκει βέβαια στους μικρούς μαθητές, στην Μαέστρο, στους δασκάλους και στους Γονείς, ταυτόχρονα όμως αντανακλά και στο Δήμο Μεγαρέων, αφού η πόλη μας για άλλη μία φορά προβλήθηκε διεθνώς μέσω αυτής της εκπροσώπησης στην σημαντική αυτή εκδήλωση στη φίλη χώρα της Σερβίας.

Εύχομαι από καρδιάς σε όλα τα μέλη της Χορωδίας, καλή πρόοδο στα μαθήματά τους και πολλές νέες επιτυχίες και διακρίσεις.»

Παρόμοια άρθρα

Back to top button