Συγχαρητήρια Δημάρχου Μεγαρέων στον Μορφωτικό Αθλητικό Όμιλο “Κόροιβος”

Στο Πρωτάθλημα Βόλλεϋ Παγκορασίδων Α΄ Κατηγορίας της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. αγωνίζεται φέτος για πρώτη φορά η ομάδα του Μορφωτικού Αθλητικού Ομίλου “Κόροιβος”, σε μία διοργάνωση που συμμετέχουν μεγάλες ομάδες όπως ο Ολυμπιακός Πειραιώς, ο ΑΠΝΣ Μίλων, ο Α.Ο. Σείριος Ασπροπύργου, ο ΑΠΣ Αλιμος και ο ΑΟ Τελαμώνας.
Οι μικρές αθλήτριες του Κόροιβου αγωνίζονται με πάθος και έχουν δημιουργήσει άριστες εντυπώσεις με την απόδοσή τους και τις επιτυχίες τους.
Ο Δήμαρχος Μεγαρέων κ. Γρηγόρης Σταμούλης δήλωσε:

«Παρακολουθώ με ενδιαφέρον την αγωνιστική πορεία των μικρών Βολλεϊμπωλιστριών του τοπικού Αθλητικού Ομίλου “Κόροιβος” και ομολογώ ότι έχω εντυπωσιαστεί και από καρδιάς θέλω να συγχαρώ όλα τα κορίτσια που δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στο τερραίν και προβάλλουν το Δήμο μας πανελληνίως.
Μπράβο λοιπόν στην Σουριά – Γιατρά Γεωργία, στην Μουστάκα Αθηνά, στην Πλαταρά Πολυτίμη, στην Πολυχρονοπούλου Σπυριδούλα, στην Μαργέτη Νικολέττα και στην μικρότερη ηλικιακά αθλήτρια Μαίρη Μιχαλάκη, που μετέχει στην προετοιμασία της Εθνικής Ομάδας Παγκορασίδων για το 2020.
Εύγε στην άξια προπονήτρια κ. Κάσση Ξενάκη και στα μέλη της Διοίκησης του Ομίλου.
Εύχομαι η όλη προσπάθεια των κοριτσιών να επιβραβευτεί με πολλές επιτυχίες και η πορεία γενικώς του Ομίλου να συνεχίσει να είναι εντυπωσιακή με νίκες και θριάμβους.»

Παρόμοια άρθρα

Back to top button