Η μαθήτρια Ανθία Κουργιαλή μέλος στη Βουλή των Εφήβων

Η μαθήτρια της Β΄Λυκείου Ανθία Αλ. Κουργιαλή, επελέγη στη Βουλή των Εφήβων για ένα χρόνο και για το λόγο αυτό, ο Δήμαρχος Μεγαρέων κ. Γρηγόρης Σταμούλης δήλωσε:

«Είναι πολύ σημαντικό οι νέοι στην εποχή μας να ασχολούνται με τα κοινά από μικρή ηλικία, πόσο μάλλον όταν αυτή η ενασχόληση αφορά στην συμμετοχή στην “Βουλή των Εφήβων”.
Τέτοιες προσπάθειες και δράσεις αναδεικνύουν την προσωπικότητα και τον χαρακτήρα των νέων και εγγυώνται για μία καλή και εποικοδομητική πορεία στην
κοινωνία και γίνονται παραδείγματα προς μίμηση. Θέλω να επαινέσω δημόσια και να συγχαρώ την Ανθία κόρη του Αρχιερατικού Επιτρόπου της Ιεράς Μητροπόλεως Μεγάρων και Σαλαμίνος Αιδεσιμολογιότατου πατρός Αλεξάνδρου Κουργιαλή, μαθήτρια της Β΄τάξεως του Λυκείου, να της ευχηθώ καλή επιτυχία στις εργασίες της “Βουλής των εφήβων” και καλή επιτυχία στις σπουδές της και στη ζωή της, να είναι πάντα ενεργητική, δημιουργική και τυχερή. Η σημερινή κοινωνία έχει ανάγκη από δημιουργικούς και δραστήριους νέους, διότι το μέλλον του τόπου και της πατρίδας μας στηρίζεται σε αυτούς.

Μπράβο Ανθία, εύχομαι από καρδιάς και εις ανώτερα.»

Παρόμοια άρθρα

Back to top button