Ο Δήμαρχος για τις ώρες αποκομιδής των απορριμάτων

Εδώ και μία εβδομάδα περίπου, η ώρα αποκομιδής των οικιακών απορριμάτων έχει αλλάξει και έχει μεταφερθεί στις 23:00 μέχρι τις πρωινές ώρες. Ας διαβάσουμε τι είπε ο δήμαρχος για αυτή την αλλαγή:

Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι,

Η υπόθεση καθαριότητα είναι υπόθεση όλων μας. Πρέπει να αλλάξουμε νοοτροπία και να σεβαστούμε πρώτα τους εαυτούς μας και έπειτα τους συνανθρώπους μας.

Η διοίκηση μας, χωρίς χρήματα κάνει μια τιτάνια προσπάθεια αντιμετώπισης του μεγάλου αυτού προβλήματος. Από τη Δευτέρα 3/6/2013 προχωρήσαμε στην αλλαγή του ωραρίου αποκομιδής των οικιακών απορριμμάτων. Έτσι τα απορρίμματα μαζεύονται πλέον κατά τις ώρες από 11μ.μ. – 6π.μ.

Αυτή η αλλαγή πιστεύουμε ότι θα έχει πολύπλευρες θετικές επιπτώσεις, ακόμα και στον τομέα αντιμετώπισης των πολλών κρουσμάτων κλοπών και ληστειών, τόσο στους κεντρικούς αστικούς ιστούς, όσο και στους οικισμούς. Παρακαλώ πολύ να εναρμονιστείτε με τη νέα καινοτόμα εφαρμογή και να βγάζετε τα απορρίμματα κοντά στην ώρα έναρξης της αποκομιδής, δηλαδή κοντά στις 11μ.μ. Είναι πολύ σημαντικό να ξυπνάμε και να βλέπουμε τις πόλεις μας καθαρές.

Στο σημείο αυτό πρέπει να εκφράσω τις ευχαριστίες μου στο Σωματείο Εργαζομένων του δήμου και ειδικά στο προσωπικό καθαριότητας που όχι μόνο αποδέχτηκε την αλλαγή του ωραρίου, αλλά δίνει όλο του τον εαυτό και ενισχύει αυτή την καινοτομία.

Σας καλώ όλους να σταθείτε αρωγοί και συμπαραστάτες σε αυτή την προσπάθεια, μια προσπάθεια που γίνεται με θυσίες, με αυταπάρνηση και ανιδιοτέλεια. Βοηθείστε όλοι να δούμε τις πόλεις μας καθαρές, να δείξουμε το υψηλό πολιτισμικό μας συναίσθημα, να αποδείξουμε ότι αγαπάμε τον τόπο μας.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button