Επιχορήγηση 200 χιλ, ευρώ για αποκατάσταση πρωτεύοντος οδικού δικτύου

Με το ποσό των 200.000 ευρώ επιχορηγήθηκε ο δήμος Μεγαρέων από το ΥΠΟΜΕΔΗ για την αντιμετώπιση των ζημιών που υπέστη το πρωτεύον οδικό δίκτυο από τις πρόσφατες θεομηνίες.

Όπως είχε δηλώσει πρόσφατα ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Μαρινάκης, ο δήμος απευθύνθηκε με σχετικό έγγραφο στο ΥΠΟΜΕΔΗ και ζήτησε το ποσό των 300.000 ευρώ για να αντιμετωπίσει τις έκτακτες ανάγκες που προέκυψαν από τις πρόσφατες φυσικές καταστροφές. Ο Υφυπουργός ΥΠΟΜΕΔΗ κ. Στ. Καλογιάννης ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα του Δημάρχου και υπέγραψε την επιχορήγηση του ποσού των 200.000 ευρώ στο δήμο Μεγαρέων από την ΤΕΟ Α.Ε.

 

Ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Μαρινάκης δήλωσε: «Αισθάνομαι την υποχρέωση να ευχαριστήσω δημόσια τον Υφυπουργό κ. Στ. Καλογιάννη για την άμεση ανταπόκριςή του στο αίτημα μας. Ο Υφυπουργός επέδειξε αυξημένα αντανακλαστικά, αφουγκράστηκε την αγωνία μας για τον τόπο μας και γι αυτό ανταποκρίθηκε άμεσα. Επίσης θα ήταν παράλειψη μου να μην πω κι ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Βουλευτή της Περιφέρειας μας, κ. Αθ. Μπούρα, ο οποίος ήταν θερμός συμπαραστάτης στο αίτημα μας και συνείσφερε τα μέγιστα στην υλοποίηση του αιτήματος μας. Ο δήμος μας είναι ο πρώτος δήμος που πήρε τέτοια επιχορήγηση και αυτό έγινε γιατί η Τεχνική Υπηρεσία συνέταξε σε ελάχιστο χρόνο τη μελέτη που χρειαζόταν ώστε να κατατεθεί το αίτημα. Θερμές ευχαριστίες στον κ. Π. Μήλεση και την κ. Παρασκευή Κατρακούλη για την εγρήγορση και την αποτελεσματικότητα τους».

Παρόμοια άρθρα

Back to top button