Ο Αθ. Μπούρας στην τελετή βράβευσης μαθητών του 1ου ΕΠΑΛ Ασπροπύργου

Ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής Δυτικής Αττικής, Θανάσης Μπούρας, είχε την τιμή να είναι προσκεκλημένος στην Τελετή Βράβευσης των μαθητών του 1ου ΕΠΑΛ Ασπροπύργου, που διακρίθηκαν σε δύο Πανελλήνιες σχολικές διοργανώσεις σύμφωνα με δελτίο τύπου εκ του γραφείου του.

Ο κ. Μπούρας στην τοποθέτησή του συνεχάρη τους μαθητές που κατέλαβαν το 1ο Πανελλήνιο βραβείο για τον Ποντιακό Ελληνισμό και το 5ο Πανελλήνιο βραβείο για το πρόγραμμα Νεανικής Επιχειρηματικότητας “Bridging”. Τους ευχήθηκε καλή συνέχεια στην εκπαιδευτική τους πορεία και καλή σταδιοδρομία στη ζωή τους.

Επίσης, συνεχάρη τους καθηγητές και τους γονείς που στάθηκαν αρωγοί στην προσπάθεια και την επιτυχία τους. Ο κ. Μπούρας είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος σε θέματα παιδείας, καθώς και ο ίδιος προέρχεται και έχει υπηρετήσει το χώρο αυτό για πολλά χρόνια.

Κλείνοντας την ομιλία του έδωσε συγχαρητήρια τόσο στον δήμαρχο Ασπροπύργου, κ. Νίκο Μελετίου, όσο και στον Πρόεδρο της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας και των Σχολικών Μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, κ. Γιώργο Φίλη.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button