‘Αγ. Μακρυγιάννης: «Ένα Μήνυμα Ελπίδας σε όλους τους συμπολίτες μας»

Δελτίο τύπου του επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού «Όμορφες Πόλεις», Άγγελου Μακρυγιάννη:

Με σεβασμό στις Άγιες μέρες του Πάσχα που διανύουμε και σε συνδυασμό με την απίστευτη κατάσταση που βιώνουμε λόγω της πανδημίας του νέου κορωνοϊού, θα θέλαμε από πλευράς μας να δώσουμε ένα μήνυμα ελπίδας σε όλους τους συμπολίτες μας.

Αγαπητοί φίλες και φίλοι ζούμε μία πρωτόγνωρη κατάσταση που σ’ αυτόν το βαθμό δεν έχει προηγούμενο. Είμαστε όλοι ήδη ένα μήνα εγκλωβισμένοι και προπάντων φοβισμένοι εξαιτίας αυτού του άγνωστου και αόρατου εχθρού. Ενός ιού που μπορεί να προσβάλει τον καθένα από εμάς χωρίς να το αντιληφθεί. Γι αυτό το λόγο κάνουμε κατά-γράμμα ότι μας λένε οι ειδικοί, χωρίς να αυτοσχεδιάζουμε ή να ερμηνεύουμε με τον δικό μας τρόπο τις οδηγίες.

Πρέπει όλοι να καταλάβουμε, ότι δεν έγιναν αυτοί οι περιορισμοί για το κακό μας, αλλά αντιθέτως για να το ξεπεράσουμε με όσον το δυνατόν λιγότερα θύματα, κυρίως ηλικιωμένους και ευπαθείς ανθρώπους. Τώρα σε αυτήν την δύσκολη συγκυρία, ήρθε η ώρα να δείξουμε την μεγαλοψυχία του Έλληνα προσπερνώντας τα μικρά υλικά καθημερινά που ίσως μας λείπουν. Είναι σίγουρο, ότι θα περάσει και σύντομα θα ξαναμπούμε στους καθημερινούς μας ρυθμούς. Καλό θα είναι να μπορέσουμε, τότε να κάνουμε την ζωή μας καλύτερη ποιοτικά και όχι ποσοτικά, όπως μέχρι σήμερα επιδιώκαμε.

Όλοι σαν μία γροθιά ενωμένοι, μονοιασμένοι, αλληλέγγυοι θα τα καταφέρουμε καλύτερα από πολλούς άλλους πιο «ανεπτυγμένους» λαούς. Εξάλλου αυτό δείχνουν οι αριθμοί, που δεν μπορούν να πουν ψέματα. Η πίστη μας στις Ελληνικές παραδόσεις, το δέσιμο της οικογένειας και η αγάπη προς όλους τους συνανθρώπους μας, ας μας κάνουν να δούμε το αύριο με αισιοδοξία. Αισιοδοξία που θα γίνει παράδειγμα σε όλη την ανθρωπότητα δίνοντας κουράγιο κυρίως στους ανθρώπους που το πολεμούν καθημερινά στα νοσοκομεία, στους ανθρώπους που εργάζονται στα βιοϊατρικά εργαστήρια και κυρίως στους ανθρώπους που νοσούν.

Πιστεύουμε, ότι για την οικονομική απώλεια που θα έχουμε θα υπάρξει μέριμνα μιας και όλοι θα έχουμε αφήσει πίσω μας εκκρεμότητες. Ο χρόνος στο μέλλον θα είναι υπέρ μας για να διορθώσει οτιδήποτε υποστεί ζημιά πρόσκαιρα λόγο του ιού.

Ο δημοτικός μας συνδυασμός είναι ανοιχτός για κάθε βοήθεια κυρίως για τους συνανθρώπους που μας έχουν ανάγκη. Είναι κοντά στην διοίκηση του δήμου χωρίς ίχνος αντιπολίτευσης και παρών όπου θα χρειαστεί να δώσουμε τις υπηρεσίες στον συνάνθρωπο μας. Θέλουμε να δώσουμε το παράδειγμα προς όλους, πως ενωμένοι μπορούμε να τα καταφέρουμε καλύτερα.

Χρόνια Πολλά με Υγεία!
Καλή Ανάσταση, Καλό Πάσχα σε όλους!
Καλή Δύναμη στους Ανθρώπους που εργάζονται για να είμαστε όλοι οι άλλοι καλά!

Παρόμοια άρθρα

Back to top button