Ικανοποίηση Μπούρα με ρύθμιση υπέρ των Ναυπηγείων Ελευσίνας

Δελτίο τύπου εκ του γραφείου του βουλευτή και αντιπροέδρου της Βουλής κ. Μπούρα αναφέρεται στην τελευταία ίσως ρύθμιση υπέρ των Ναυπηγείων Ελευσίνας πριν την οριστική έκβαση με τον νέο επενδυτή.

Αναλυτικά:

Δημοσιεύτηκε το ΦΕΚ 196 Α’/ 08-10-2020, στο υπ΄αρ. 37 άρθρο (επισυνάπτεται) του οποίου αναφέρεται η ρύθμιση για τη ναυπήγηση δύο Ταχέων Περιπολικών Κατευθυνόμενων Βλημάτων (ΤΠΚ) του Πολεμικού Ναυτικού.

Ο Αντιπρόεδρος τη Βουλή και Βουλευτής Δυτικής Αττικής Θανάσης Μπούρας είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένος καθώς με τη ρύθμιση αυτή δίνεται 3μηνη παράταση στο πρόγραμμα ναυπήγησης και στην πληρωμή των εργαζομένων των Ναυπηγείων Ελευσίνας.

Ο κ. Μπούρας ελπίζει ότι αυτή θα είναι η τελευταία ρύθμιση που δίνεται, καθώς η Κυβέρνηση έχει ήδη προχωρήσει τη διαδικασία μεταβίβασης της λειτουργίας των Ναυπηγείων στον νέο επενδυτή, την εταιρεία ONEX.

Ο Αντιπρόεδρος της Βουλής δείχνει διαχρονικά ενδιαφέρον για όλες τις εξελίξεις στο θέμα των Ναυπηγείων, βρίσκεται στο πλευρό των εργαζομένων και θα συνεχίσει να το κάνει έμπρακτα και με τις νέες συνθήκες που θα προκύψουν με τον καινούργιο επενδυτή.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button