Ο Αθ. Μπούρας συμμετείχε στη βράβευση των Ολυμπιονικών του Τόκιο

Ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής Δυτικής Αττικής, Θανάσης Μπούρας, συμμετείχε στην ειδική εκδήλωση της Βουλής προς τιμήν των Ελλήνων Ολυμπιονικών του Τόκιο 2020, σύμφωνα με το δελτίο τύπου εκ του γραφείου του.

Την έναρξη της εκδήλωσης κήρυξε ο Πρόεδρος της Βουλής, κ. Κωνσταντίνος Τασούλας, ενώ ακολούθησαν ομιλίες του Υφυπουργού για θέματα Αθλητισμού, κ. Ελευθερίου Αυγενάκη, του Προέδρου της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, κ. Σπυρίδωνα Καπράλου, και εκπροσώπων όλων των κοινοβουλευτικών ομάδων.

Στη συνέχεια, τον λόγο πήραν τα τιμώμενα πρόσωπα, ο Ολυμπιονίκης της υδατοσφαίρισης, κ. Εμμανουήλ Ζερδεβάς, η Ολυμπιονίκης στο τζούντο, κ. Ελισάβετ Τελτσίδου και ο Ολυμπιονίκης στο άθλημα της ενόργανης γυμναστικής, κ. Ελευθέριος Πετρούνιας.

Ιδιαίτερα συγκινητική για τον κ. Μπούρα ήταν η απονομή ονομαστικού τιμητικού επαίνου και μεταλλίου στον κ. Πετρούνια, με τον οποίο γνωρίζονται από καιρό.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την ξενάγηση των Ολυμπιονικών στην έκθεση «Αντικρίζοντας την Ελευθερία! Στη Βουλή των Ελλήνων, δύο αιώνες μετά» για τα διακόσια χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button