Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Στ.Φωτίου για την υπόθεση του άτυχου συμβασιούχου Γιώργου Σταμέλου

Ο κ. Σταύρος Φωτίου, αρμόδιος για την Καθαριότητα του Δήμου Μεγαρέων Αντιδήμαρχος δήλωσε:

«Είναι λυπηρό το γεγονός  να χάνεται η ζωή ενός νέου ανθρώπου την ώρα της δουλειάς του. Ατυχήματα συνέβαιναν και συμβαίνουν πάντα. Δεν νομίζω να υπάρχει έστω κι ένας που να μένει ασυγκίνητος από το τραγικό γεγονός.

 

Το παιδί αυτό εργάστηκε περίπου τρείς μήνες στο Δήμο Μεγαρέων μέσω των προγραμμάτων της Κοινωφελούς εργασίας του ΟΑΕΔ για να ζήσει την οικογένειά του. Η πρόσληψή του ήταν νομιμότατη και δεν υπήρχε καμία παρανομία.

 

Από την πρώτη στιγμή του ατυχήματος ο Δήμος στάθηκε κοντά του κι εμείς οι αιρετοί  κοντά στην οικογένειά του.

 

Συλλυπητήρια στους οικείους του και κουράγιο. Το κενό που αφήνει ο Γιώργος σίγουρα είναι δυσαναπλήρωτο. Εμείς θα πράξουμε στο ακέραιο το καθήκον μας. Θα στηρίξουμε την οικογένεια με κάθε τρόπο.

 

Επισημαίνω ότι απαιτείται υπευθυνότητα και σοβαρότητα και παρακαλώ θερμά όλους συναισθανόμενοι τον ανθρώπινο πόνο και τη λύπη εκείνων που έμειναν πίσω,  να μην εκμεταλλεύονται καθοιοδήποτε τρόπο αυτήν την άσχημη κατάσταση εξαιτίας του τραγικού αυτού περιστατικού που μας στενοχώρησε ιδιαίτερα.

 

Τα λόγια είναι περιττά. Καλύτερα σιωπή.

 

Ας σεβαστούμε όλοι τη μνήμη του άτυχου Γιώργου Σταμέλου.

 

Προσωπικά θλίβομαι κι αισθάνομαι συγκλονισμένος. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Υπομονή , δύναμη και κουράγιο στους οικείους του.»

 

 

Παρόμοια άρθρα

Back to top button