Αντιδήμαρχοι Δ. Μεγαρέων: «Είμαστε μαζί με τον Γρηγόρη Σταμούλη και ενωμένοι όσο ποτέ»

Με δελτίο τύπου απεστάλη ανακοίνωση από τους αντιδημάρχους του Δήμου Μεγαρέων (με επισύναψη του πρωτοτύπου), η οποία αναφέρει:

Οι επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου, πλέον είναι κοντά. Παρότι κάποιοι σκέφτονται μόνο αυτές και πώς θα αναρριχηθούν σε θέσεις εξουσίας, εμείς μένουμε πιστοί στην πάγια και διαχρονική θέση μας πως δεν πρόκειται για θέσεις εξουσίας αλλά για θέσεις ευθύνης.

Μη έχοντας κάποιοι το πολιτικό ανάστημα και τη βαρύτητα να αντιπολιτευθούν επί της ουσίας και με επιχειρήματα – κάτι που θα ήταν πολύ χρήσιμο και εποικοδομητικό για τον τόπο – χρησιμοποιούν τις κλασικές για αυτούς τακτικές της συκοφάντησης, της δυσφήμησης και της δημιουργίας εντυπώσεων.

Αφού λοιπόν δεν μπορούν να μιλήσουν για το έργο μας, ήρθε η ώρα να δημιουργήσουν εντυπώσεις για τη συνοχή μας ως ομάδα. Τελευταία έφτασε στα αυτιά μας πως δήθεν ένας αντιδήμαρχος της σημερινής διοίκησης παραιτήθηκε. Λες και η παραίτηση Αντιδημάρχου είναι κάτι, που είναι κρυφό, μη ανακοινώσιμο ή (και καλά) μια πληροφορία πεζοδρομίου.

Για πρώτη και τελευταία φορά και κυρίως για να κοπεί μια και καλή ο «βήχας» αυτών, που έχουν μάθει στην πορεία τους να λειτουργούν με πρακτικές πεζοδρομίου και μάλιστα νυχτερινού, δηλώνουμε ότι είμαστε μαζί με τον δήμαρχο, Γρηγόρη Σταμούλη, ενωμένοι όσο ποτέ και κυρίως προσηλωμένοι στον ένα και μοναδικό στόχο, που μας έχει αναθέσει ο λαός: Να προσφέρουμε στο κοινωνικό σύνολο. Κριτής είναι μόνο εκείνος. Όχι εκείνοι, που διαχρονικά κυνηγούν «βολέματα», όχι εκείνοι που διακινούν δήθεν πληροφορίες.

ΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ:
Καλλιπόζης Ιωάννης
Καράμπελας Κωνσταντίνος
Πολυχρόνης Ιερόθεος
Φυλακτός Κωνσταντίνος
Φωτίου Κ. Σταύρος
Φωτίου Ν. Σταύρος

Εκ του Γραφείου Επικοινωνίας
& Δημοσίων Σχέσεων Δήμου Μεγαρέων

Παρόμοια άρθρα

Back to top button