Νικητής ο Γ.Σ. Μεγάρων στο ντέρμπι με τη ΝΕΜ για το τουρνουά παμπαίδων

Ο ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ήταν ο μεγάλος νικητής της τελευταίας αγωνιστικής το Σάββατο 15 Μαρτίου στο τουρνουά παμπαίδων απέναντι στην ΝΕΜ.

 

Ήταν σαφώς καλύτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού σε άμυνα και επίθεση με αποτέλεσμα να είναι σταθερά μπροστά στο σκόρ.

Τα άσχημα σφυρίγματα του διαιτητή κου Δ.Πέππα στο τελευταίο δεκάλεπτο είχαν ως αποτέλεσμα τις έντονες διαμαρτυρίες της προπονήτριας λόγω ΄΄σκληρού παιχνιδιού΄΄.

 

Ακολούθησαν οι τεχνητές ποινές του διαιτητή αλλά και ο τραυματισμός παίκτη του ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ. Όλα αυτά οδήγησαν στην ανατροπή του σκόρ.

 

Την νίκη στον ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟ την έδωσε το επιθετικό ριμπάουντ και το καλάθι εξ’ επαφής του Κωνσταντίνου Κάντα στο τέλος χρόνου του παιχνιδιού.

 

Η προπονήτρια ΕΙΡΗΝΗ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ μετά την επίθεση που δέχτηκε από γονείς της αντίπαλης ομάδας  δήλωσε :  «Λυπάμαι για κάποιους γονείς που δηλώνουν γονείς, κοιτάνε μόνο το παιδί τους και τους  φταίει η συμπεριφορά των άλλων επειδή χάνει η ομάδα τους. Τελικά αυτό που δεν έχουν καταλάβει είναι ότι σχολιάζουν με άσχημο τρόπο την συμπεριφορά των άλλων μπροστά στα μάτια των παιδιών τους. Λυπάμαι που οι γονείς φτάνουν σ’ αυτό το σημείο χωρίς να είναι προπονητές και χωρίς να μπορούν να ελέγξουν τη δική τους συμπεριφορά δίνοντας το κακό παράδειγμα στο γήπεδο. Γονιός που είναι θεατής δεν πρέπει να φανατίζεται και να φανατίζει το παιδί του χάνοντας έτσι την ουσία της  ευγενούς άμιλλας. Θα πρέπει να χειροκροτά τις προσπάθειες όλων των παιδιών γιατί  είναι παιδιά που ζούν στην ίδια πόλη. Όταν δεν γνωρίζουμε πρόσωπα και πράγματα είναι προτιμότερο να είμαστε θεατές χωρίς κατάκριση για τους γύρω μας. Το σημαντικότερο πράγμα στον αθλητισμό και στη ζωή είναι να ξέρω να χάνω και να παραδέχομαι την ανωτερότητα του αντιπάλου. Έτσι φαίνεται η νοοτροπία του προπονητή ,του παίκτη και του γονιού.

 

Συγχαρητήρια θα δώσω πρώτα στην ομάδα μου για την νοοτροπία και το σθένος που πηγάζει μέσα από την προσπάθεια των παιδιών μέσω της συνεχόμενης και συστηματικής προπόνησης στο γήπεδο. Το αποτέλεσμα των αγώνων επιβραβεύει την προσπάθειά τους. 

 

Συγχαρητήρια θα δώσω και στα παιδιά της ΝΕΜ που χωρίς αυτούς δεν θα υπήρχε παιχνίδι».     

 

Παρόμοια άρθρα

Back to top button