ΝΕΜ: Πήρε Αβραμίδη – αποδέσμευσε 4

Η ΝΕΜ πραγματοποίησε μία σημαντική μεταγραφή που θα τη βοηθήσει σημαντικά στην πορεία της στην Γ Εθνική. Με τα “μπλε” θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά ο Δημοσθένης Αβραμίδης, που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν για περίπου 10 χρόνια στον Πανελευσινιακό, με αποκορύφωμα την τριετία στην Α1. Πρόκειται για έναν ιδιαίτερα ποιοτικό παίκτη με τον οποίο “κλείνει” η πεντάδα των σίγουρων περιφερειακών (Κοντόπουλος, Μαρούγκας, Ζακυνθινός, Σπυρόπουλος).

Επίσης, εκκρεμεί η απόκτηση μικρού αθλητή (under 20) στην περιφέρεια.
Στους ψηλούς τα πράγματα είναι πιο απλά, καθώς με την απόκτηση του Μαλούκου η ΝΕΜ έχει τρία πεντάρια (Μαλούκος, Σιδέρης και Πέτρουλας) και με την παραμονή του Μπαλάφα οι άνθρωποι της ΝΕΜ απλά ψάχνουν για ένα τεσσάρι για να κλείσει το ρόστερ. Και στους ψηλούς ενδέχεται να αποκτηθεί παίχτης μικρός (under 20).

Λύση Συνεργασίες με τέσσερις αθλητές

Η οικογένεια της ΝΕΜ με μεγάλη λύπη ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τους αθλητές της Θοδωρή Καραΐσκο, Νίκο Δημάκο, Βαγγέλη Κεχρή και Σπύρο Δρακωτό. Και οι 4 ήταν από τους βασικούς συντελεστές της μεγαλειώδους περσινής πορείας της ομάδας μας, που κατέληξε στην άνοδο στην Γ’ Εθνική και στην συμμετοχή στον τελικό του Κυπέλλου ΕΣΚΑΝΑ!

Τους ευχόμαστε να είναι πάντοτε υγιείς, νικητές & ευτυχισμένοι!

Τους ευχαριστούμε για όλα!

Παρόμοια άρθρα

Back to top button