Δωρεάν rapid tests στον Δήμο Φυλής από την Περιφέρεια Αττικής και τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών

Συνεχίζεται η διενέργεια δωρεάν rapid tests σε περιοχές της Δυτικής Αττικής, από κλιμάκια της Περιφέρειας Αττικής και του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, με συντονισμό του περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη και ενέργειες του αντιπεριφερειάρχη, Λευτέρη Κοσμόπουλου, σύμφωνα με σχετικό δελτίο τύπου.

Την Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου, από τις 9:30 έως τις 15:00 στην Αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» του Δημαρχείου Άνω Λιοσίων ή αν το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες στην Κεντρική Πλατεία Ηρώων Άνω Λιοσίων, θα διενεργηθούν δωρεάν rapid tests.

Οι συμπολίτες που θέλουν να κάνουν δωρεάν rapid tests χρειάζεται να έχουν μόνον την Αστυνομική τους Ταυτότητα και τον ΑΜΚΑ. Δεν απαιτείται ραντεβού.

Να σημειωθεί ότι τα αποτελέσματα των δειγματοληψιών καταχωρούνται στη βάση δεδομένων του ΕΟΔΥ και οι διαδικασίες που ακολουθούνται είναι σύμφωνες με τα πρωτόκολλα και τις οδηγίες του.
Συντονιστής της δράσης είναι ο αντιπεριφερειάρχης Υγείας Γ. Κεχρής, ενώ τους ελέγχους επιβλέπει ο κ. Γιώργος Στεφανάκος Συντονιστής του Επιχειρησιακού Κέντρου της Περιφέρειας Αττικής και του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών.

Ο αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής, Λ. Κοσμόπουλος σχετικά ανέφερε: «Συνεχίζουμε να αντιμετωπίζουμε τις προκλήσεις της πανδημίας. Τηρούμε τα μέτρα προστασίας και ελεγχόμαστε τακτικά με τεστ, όπως συνεχίζει να πράττει η Περιφέρεια Αττικής σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών και τους Δήμους στην περιοχή μας».

φωτογραφία αρχείου

Παρόμοια άρθρα

Back to top button