Διάκριση σε αγγλικό διαγωνισμό για take away από τα… Μέγαρα

Το Just Greek περνάει στον εθνικό τελικό που θα γίνει στο Λονδίνο την Άνοιξη του 2022

Το Just Greek στο Perinth κέρδισε στα επιχειρηματικά βραβεία της Αγγλίας.

Ένα κατάστημα takeaway στο Penrith της Αγγλίας κέρδισε το κορυφαίο επιχειρηματικό βραβείο.

Το Just Greek, στην οδό King, κέρδισε την κατηγορία «Καλύτερο Takeaway» στα επιχειρηματικά βραβεία «Cumbria Retail» που διοργανώθηκαν από τα «Επιχειρηματικά βραβεία της Αγγλίας».

Το αυθεντικό ελληνικό takeaway πουλάει σπιτικά πιάτα, πίτες και γύρο. Διευθύνεται από τον Μεγαρίτη Γιάννη Παπαμελέτη και τη Μαρία Σκαρλάτου, οι οποίοι το διευθύνουν εδώ και τρία χρόνια. Ο Γιάννης Παπαμελέτης δήλωσε κατά τη βράβευσή του: «Ήμουν ενθουσιασμένος αλλά ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω. Χρειάζομαι λίγο χρόνο για να το επεξεργαστώ».

Είναι το μοναδικό ελληνικό takeaway στο Penrith. Η τελετή απονομής των βραβείων πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Halston στο Carlisle το βράδυ της Τρίτης. Ο Γιάννης δεν είχε προβλέψει τη νίκη και στη συνέχεια των δηλώσεών του ανέφερε: «Δεν το περίμενα. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα γιατί λείπαμε για διακοπές και μετά επιστρέψαμε και λάβαμε ένα γράμμα που έλεγε ότι ήμασταν μεταξύ των φιναλίστ. Αισθανόμασταν ήδη υπέροχα. Το να φτάσουμε στον τελικό για εμάς ήταν πολύ μεγάλο πράγμα».

«Δεν ήξερα τι να περιμένω (τη βραδιά των βραβείων) για να είμαι ειλικρινής. Όταν έκαναν την ανακοίνωση ήταν ένα μείγμα συναισθημάτων. Ήμουν περήφανος και πάρα πολύ συγκινημένος».

Τώρα που κέρδισαν το βραβείο καλύτερου takeaway στην Cumbria, οι Just Greek θα περάσουν στον εθνικό τελικό. Αυτό θα γίνει στο Λονδίνο του χρόνου.

Όταν ρωτήθηκε αν το takeaway ήταν δημοφιλές, είπε: «Δεν μπορώ να το πω εγώ αυτό. Οι πελάτες μου μιλούν πάντα πολύ καλά για εμάς και κυρίως με ευγενικά λόγια. Κάθε εβδομάδα έχουμε νέες κριτικές, αλλά ποτέ δεν τις επιδιώκω. Έχουμε κόσμο που έρχεται κάθε μέρα, νέους ανθρώπους που δεν έχουν έρθει ξανά και αυτό συμβαίνει γιατί μας συστήνουν ανεπιφύλακτα. Δεν είμαι το είδος του ανθρώπου που θα έλεγε ότι αισθάνεται δημοφιλής, αλλά αυτό που θα έλεγα είναι ότι αισθάνομαι πως είναι ένα τεράστιο επίτευγμα που προέρχεται από μια μικρή πόλη όπως το Perinth».

Τέλος πρόσθεσε: «Είμαι περήφανος γιατί ο κόσμος εκτιμά αυτό που κάνουμε. Είμαστε μόνο δύο και προσπαθούμε σκληρά κάθε μέρα».

πηγή

Παρόμοια άρθρα

Back to top button