Νέοι επιστήμονες στις τάξεις του ανεξάρτητου συνδυασμού Ένωση Πολιτών

Η ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ πιστεύει πολύ στις ικανότητες, στις δυνατότητες και στην δημιουργική ενασχόληση των νέων με τα κοινά και είναι σίγουρη, πως το σφρίγος, η ορμητικότητα, ο δυναμισμός και οι νέες και καινοτόμες ιδέες τους θα φέρουν το καινούριο και την αλλαγή, που επιζητεί σήμερα η κοινωνία του Δήμου μας. Για τους παραπάνω λόγους υποδέχεται στις τάξεις της με αισιοδοξία για το μέλλον του Δήμου την νεαρή Δικηγόρο κ. Οικονόμου Γεωργία του Χάρη. Η κ. Οικονόμου γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε  στα Μέγαρα, αφού κατάγεται από αυτά. Αποφοίτησε από την Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου του Ντάρμπυ (University of Derby) Ηνωμένο Βασίλειο, το 2006. Συνέχισε τις σπουδές της στην Αγγλία και συγκεκριμένα στο Πανεπιστήμιο του Σαουθάμπτον (University of Southampton), όπου απέκτησε  μεταπτυχιακό  τίτλο με ειδίκευση στο Ευρωπαϊκό και Διεθνές Δίκαιο στους τομείς των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Δικαίου του Περιβάλλοντος και Δικαίου της Θάλασσας. Συνέχισε τις σπουδές  στην Νομική Σχολή του Πανεπιστήμιου Θράκης, όπου εντρύφησε στο Ελληνικό Δίκαιο. Είναι  διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια από το ΚΕΑΔ. Είναι επίσης Γενική Γραμματέας της Ένωσης Ιδιοκτητών Ακινήτων Μεγάρων, Συνεργάτης και Μέλος του Δ.Σ της Χορωδίας του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών.

Η υποψηφιότητά της για την ανάδειξή της σε Δημοτική Σύμβουλο και η συμπόρευσή της με τα υπόλοιπα άξια και ικανά στελέχη και υποψηφίους της ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ δείχνουν την πίστη και την συνέπεια του Ανεξάρτητου Συνδυασμού μας, για να πορευτεί ακομμάτιστα με νέα, ικανά, έντιμα και ανιδιοτελή άτομα για μία διοίκηση με νέο ύφος και ήθος.

Ο επικεφαλής της παράταξής μας κ. Γρηγόριος Σταμούλης, έχοντας ουσιαστική επίγνωση του τι σημαίνει διοίκηση και γνωρίζοντας τις ικανότητες και δυνατότητες της κ. Οικονόμου Γεωργίας, εκφράζει την χαρά και την ικανοποίησή του και της εύχεται καλή επιτυχία στον κοινό στόχο και σκοπό, που δεν είναι άλλος από την εξυπηρέτηση των συμφερόντων των πολιτών των Μεγάρων και της Νέας Περάμου.

Δήλωση υποψήφιας δημοτικού συμβούλου, Γεωργίας Οικονόμου:

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ (1)

“Μετά το πέρας των σπουδών μου αποφάσισα να εργασθώ πλέον μόνιμα στα Μέγαρα, όπου και διατηρώ το Γραφείο μου.

 

Η επαφή μου με την καθημερινή και δυστυχώς γεμάτη προβλήματα όψη της τοπικής κοινωνίας μας δεν με πτόησε οποιαδήποτε στιγμή. Αντιθέτως, η ιδιότητά μου ως εργαζόμενης γυναίκας, συζύγου και μελλοντικής μητέρας, η οποία με έφερε σε επαφή με χρόνιες δυσλειτουργίες, με παρακίνησαν να αναλάβω δράση ως υποψήφια  μίας νέας γενιάς πολιτών προς το σκοπό της άμβλυνσης προβλημάτων που χρονίζουν στον τόπο μας.

 

Έτσι λοιπόν πιστεύοντας ακράδαντα πως οι νέοι άνθρωποι – έστω και αν υστερούν σε εμπειρία – έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν με την όρεξη και τις ιδέες τους, αλλάζοντας τα «κακώς κείμενα», κατέρχομαι στις Δημοτικές εκλογές του τόπου μου με τον Ανεξάρτητο Συνδυασμό ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ με επικεφαλής τον Κύριο Σταμούλη Γρηγόριο και με  την βεβαιότητα ότι μπορώ να στέκομαι πάντα δίπλα στο συμπολίτη μου δίδοντας σθεναρά μάχες για την προάσπιση των δικαιωμάτων μας και μιας καλύτερης πόλης, την οποία όλη αξίζουμε.”

 

Παρόμοια άρθρα

Back to top button