Με το δεξί θέλει να ξεκινήσει ο Βύζας απέναντι στον Αστέρα Βάρης με τη βοήθεια του κόσμου του

Διοίκηση Βύζα: «Παρά τις δυσκολίες κρατήσαμε την ομάδα ζωντανή»

Την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου η ομάδα του Βύζα μπαίνει ξανά στο «παιχνίδι», καθώς θα αγωνιστεί για 2η συνεχόμενη χρονιά στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Στη συνέχεια του δελτίου τύπου αναφέρεται: Κάτι που οφείλεται στην απόφαση κάποιων παλιών παραγόντων που πλαισίωσαν τον σημερινό πρόεδρο της ομάδας, Δημήτρη Παπαδόπουλο και σε μια περίοδο που η ομάδα όδευε «στα βράχια» – μετά την απροθυμία της απερχόμενης διοίκησης να συνεχίσει – κατάφεραν να κατεβάσουν την ομάδα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, αποτρέποντας την «πτώση» στο τοπικό πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΔΑ.

Η νέα διοίκηση του Βύζα, από τις 13 Αυγούστου που ορίστηκε από το Πρωτοδικείο, κατάφερε τα 4 δελτία ποδοσφαιριστών που βρήκε, να τα κάνει 24, σε συνεργασία πάντα με τον αξιόλογο προπονητή που προσέλαβε τον κ. Γιώργο Αρχοντάκη και τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Λευτέρη Σταμέλο.

Από τις 16 Αυγούστου που ξεκίνησε η προετοιμασία, η διοίκηση με στυλοβάτες τόσο τον Δημήτρη Παπαδόπουλο, όσο και τους καλούς φίλους και συνεργάτες της Δημήτρη Σινάι και Μάριο Ντοντάι, αλλά και με την βοήθεια του κόσμου του Βύζα, πέτυχε να φέρει στην ομάδα ποδοσφαιριστές πρώτης γραμμής με εμπειρία στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, δίνοντας προκαταβολές δεκάδες χιλιάδες ευρώ, χωρίς να έχει λάβει ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ από κανέναν χορηγό!

Από τα παραπάνω φαίνεται ξεκάθαρα ο αγώνας όλων των μελών της σημερινής διοίκησης η οποία δεν δίστασε να αναλάβει, ακόμη και όταν διαπίστωσε ότι είχε «απογυμνωθεί» οικονομικά, αφού η προηγούμενη διοίκηση (προκειμένου να καλύψει «τρύπες»), είχε εκταμιεύσει, ένα μεγάλο μέρος των χρημάτων της χορηγίας της εταιρείας MEGARA RESINS που προορίζονταν για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο και κατ’ επέκταση για τη νέα διοίκηση.

Εμείς όμως παρά τις δυσκολίες, κρατήσαμε την ομάδα «ζωντανή»!

Με την παρούσα επιστολή, η διοίκηση του Βύζα, οι 24 ποδοσφαιριστές και το τεχνικό team της ομάδας ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος καλούμε όλους τους φιλάθλους του ιστορικού σωματείου, την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου και ώρα 4:00 μ.μ. να έρθουν στο γήπεδο για να ενισχύσουν τον Βύζα στον πρώτο αγώνα που δίνει στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, με αντίπαλο τον Κυανό Αστέρα Βάρης.

Η παρουσία του κόσμου θα μας δώσει ώθηση να συνεχίσουμε, αφού ο δρόμος είναι μακρύς…

Γιατί Ο ΒΥΖΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ!

Η διοίκηση του ΑΓΣ ΒΥΖΑΣ Μεγάρων

Παρόμοια άρθρα

Back to top button